Στο κόκκινο χαλί των Μουσικών Βραβείων Billboard 2022 περπάτησαν οι μεγαλύτερες διασημότητες από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας χαρίζοντας μια μοναδική βραδιά. Δεν ήταν λίγες οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών που «τράβηξαν» όλα τα βλέμματα από το μεγάλο βράδυ.

Ο Μασίν Γκαν Κέλι έδωσε το «παρών» με ένα λουκ που δεν πέρασε απαρατήρητο. Δεν ήταν το πανάκριβο Dolce & Gabbana κοστούμι του που τράβηξε τα βλέμματα, ούτε η σύντροφός του, Μέγκαν Φοξ, που τον συνόδευε, αλλά το… διαμαντένιο μανικιούρ του.

Ο ράπερ περιποιείται συχνά και με τον πιο δημιουργικό τρόπο τα άκρα του, αφού αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με εντυπωσιακά νύχια. Είναι η πρώτη φορά ωστόσο, που έβαλε διαμάντια, τα οποία για να τοποθετηθούν, κόστισαν πολλά δολάρια. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, τα νύχια του τραγουδιστή ήταν καλυμμένα με 880 διαμάντια, συνολικής αξίας 30.000 δολαρίων.

Ο τραγουδιστής Μασίν Γκαν Κέλι είπε ότι δεν σκοπεύει να πετάξει τα διαμάντια, αλλά να τα χρησιμοποιήσει, για να δημιουργήσει μια συλλογή με δαχτυλίδια. Τα έσοδα από την εταιρεία που θα αναλάβει την προώθησή τους, θα διατεθούν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Κλίβελαντ, τη γενέτειρά του.