Άκρως αισθητή κατάφερε να κάνει την παρουσία του το ζεύγος Megan Fox και Machine Gun Kelly στα βραβεία VMA του MTV που απονεμήθηκαν χθες το βράδυ.

Η Megan Fox έστρεψε τα φλας πάνω της, με το διάφανο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και ο Machine Gun Kelly, με τον καβγά του στο κόκκινο χαλί με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ο Machine Gun Kelly εμφανίστηκε με κόκκινο κοστούμι και ήταν ένας από τους νικητές των βραβείων.

Όμως λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά ο Kelly έμπλεξε σε καβγά με τον θρύλο του MMA Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στα backstage του Barclay Center στο Μπρούκλιν, όπου διεξάγονταν τα VMA.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us Weekly (@usweekly)

Σύμφωνα με το TMZ , ο ΜακΓκρέγκορ προσέγγισε τον «MGK» στην τελετή απονομής στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, για να ζητήσει μια φωτογραφία. Προφανώς αρνήθηκε, γεγονός που προκάλεσε την οργή του πρώην πρωταθλητή UFC δύο κατηγοριών.

Το TMZ αναφέρει ότι ο “MGK” έσπρωξε τον ΜακΓκρέγκορ, με αποτέλεσμα να χυθεί το ποτό του και να χτυπήσει στο μπαστούνι που χρησιμοποιούσε για το σπασμένο πόδι του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ΜακΓκρέγκορ προσπάθησε να ρίξει, το ποτό που είχε περισσέψει στο ποτήρι του, πάνω στον «MGK».