Σε περίοδο αναθεώρησης αλλά και ανοικοδόμησης του MCU βρίσκεται η Marvel Studios, μετά τις τελευταίες τις κινήσεις που δεν της βγήκαν καθόλου και φάνηκε αυτό στα νούμερα του box office. 

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται  ολοένα και περισσότερες φήμες ότι για το φινάλε του Multiverse Saga και τα Avengers 5 και 6 θα δούμε μερικές πολύ μεγάλες επιστροφές από το παρελθόν, με ονόματα όπως αυτά των Patrick Stewart (Professor X), Tobey Maguire (Spider-Man) και Hugh Jackman (Wolverine) να συγκαταλλέγονται ανάμεσά τους.

Τώρα, ακούγεται ένα ακόμη όνομα από το πιο πρόσφατο παρελθόν του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Studios. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Josh Brolin, που αυτόν τον καιρό προωθεί το Dune: Part 2 υπαινίχθηκε εν ολίγοις ότι θα επιστρέψει ως Thanos στο MCU.

Μιλώντας στο Comicbook.com o γνωστός ηθοποιός δήλωσε με νόημα «Ξέρεις, σαν να έχει πάρει κάτι το αυτί μου ότι θα τον επαναφέρουν ενώ λίγο αργότερα είπε τα εξής: «Και μετά έγινε ό,τι έγινε στη σειρά What…If? και με έναν διαφορετικό Thanos. Δεν ξέρω αν θα τον επαναφέρουν όμως στον κόσμο της Marvel.

Τέτοιες δηλώσεις φένεται ότι δε γίνονται τυχαία, ειδικά όταν γίνεται προσεκτική επιλογή των φράσεων ή των λέξεων σε τέτοιες απαντήσεις, άλλωστε η Marvel είναι πολύ αυστηρή με τους αστέρες της σε τέτοια θέματα.

Το Avengers 5 αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 ενώ, το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαίου του 2027. 

Διαβάστε ακόμη: