Δύο εβδομάδες περίπου πριν τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αδυνατεί να βρει το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟ, με την ΕΠΟ να ενημερώνει πριν από λίγες ώρες πως ο πρόεδρος της θα έρθει σε επαφή με τους δύο φιναλίστ προκειμένου να βρεθεί λύση.

Αυτή η εξέλιξη όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου της Super League 1 με έγγραφη τοποθέτηση του εξέφρασε τη διαφωνία του για όλα όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη:

«Δεν παρέχω καμία εξουσιοδότηση σε κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε “διαβούλευση” με οποιονδήποτε για ένα θέμα που ρυθμίζεται περιοριστικά στην Προκήρυξη του Κυπέλλου και σε κάθε περίπτωση δεν εναπόκειται σε κανενός είδους “έγκριση” από τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και θέλετε τώρα να μετατρέψετε τον Τελικό σε ένα αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής.

Η απόφαση μπορεί να ληφθεί μόνο από την Εκτελεστική Επιτροπή αφού παρατεθούν όλες οι “προτάσεις” στις οποίες αναφέρεστε εφόσον επιτρέπονται από την Προκήρυξη, χωρίς καμία διαπραγμάτευση»

Διαβάστε περισσότερα