Συνάντηση με τον δημοφιλή Ισπανό YouTuber, Lavadom, είχε η Μαρίνα Σάττι.

Και όπως φαίνεται, από την ημέρα που άκουσε το τραγούδι της «Ζάρι» για τη Eurovision, έχει γίνει μεγάλος φαν της.

Μαρίνα Σάττι: Η συνάντηση με τον μεγάλο φαν της

Μάλιστα η αντίδρασή του ακούγοντας το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, είχε γίνει viral.

«Είναι πραγματικό καλό», είχε σχολιάσει ο 27χρονος Lavadom, ζητώντας μετάφραση του τραγουδιού και προσθέτοντας ότι του αρέσει αυτό που βλέπει.

Ο Ισπανός Youtuber άρχισε να χορεύει και να σχολιάζει ότι το «Ζάρι» θα είναι ο νικητής.

Ο Lavadom εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει τη Μαρίνα Σάττι από κοντά, κάτι το οποίο και συνέβη, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στο Instagram.

Ο Ισπανός Youtuber φωτογραφήθηκε με τη νεαρή τραγουδίστρια αλλά και με την υπόλοιπη ομάδα της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό της Eurovision.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EL VALENCIANO (@lavadom_)

Μαρίνα Σάττι: «Θα γίνει χαμός στη Eurovision» λέει ο Ισπανός YouTuber

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο ίδιος είχε κάνει και ένα «πέρασμα» από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου είχε εκφράσει την επιθυμία του να συναντηθεί με την τραγουδίστρια, κάτι το οποίο, ωστόσο, δεν γνώριζε αν θα ήταν εφικτό, δεδομένου και του πένθους της Μαρίνας Σάττι μετά τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και των εντατικών προετοιμασιών για τη Eurovision.

Στην ίδια εκπομπή, ο δημοφιλής YouTuber αποκάλυψε και ότι, κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τις τοποθεσίες όπου γυρίστηκε το video clip για το «Zari», και επιχείρησε να αναπαραστήσει κάποιες από τις σκηνές του.

«Σας αγαπώ όλους εσάς στην Ελλάδα, είστε οι καλύτεροι και η Μαρίνα. Θα γίνει χαμός», είπε o 27χρονος Ισπανός YouTuber, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και άρχισε να χορεύει το «Ζάρι».

Διαβάστε ακόμη: