Η Μαριέττα Χρουσαλά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την τηλεόραση, τις προτάσεις που έχει δεχτεί, αλλά και το ενδεχόμενο reunion με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, ανέφερε: «Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να κάνω μία ψυχαγωγική εκπομπή τώρα, έχω παιδάκια, έχω οικογένεια».

Πρόσθεσε επίσης: «Είναι φουλ το πρόγραμμα με σχολεία, δραστηριότητες, τα πάντα. Είμαι full-time μαμά και το απολαμβάνω, οπότε προς το παρόν όχι».

Όπως είπε στη συνέχεια, πάντοτε είχε τηλεοπτικές προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια, παρά την αποχή της από την τηλεόραση, όμως πάντα κάτι χαλούσε.

«Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις από ριάλιτι και σόου μόδας. Δεν νομίζω ότι θα ήθελα κιόλας να το κάνω. Το κάνουν τόσα χρόνια τόσο καλά, βρίσκουν τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις. Για να είναι και τόσα χρόνια και πολύ πετυχημένα, τις καλές ομάδες δεν τις αλλάζεις», σημείωσε.

Τέλος, ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο «Πολύ την Κυριακή» το 2005.

«Δεν κρατάμε επαφές, αλλά δεν έχει τύχει να τον δω κιόλας κάπου. Μακάρι να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, ό,τι έχει κάνει ο ίδιος ήταν πολύ καλό. Ένα reunion; Χμμ… Γρηγόρη, για σκέψου το. Έχουμε εδώ και την παραγωγή», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: