Αποκαρδιωμένη φαίνεται πως είναι η Μαρία Μενούνος από την προσπάθειά της να γίνει μητέρα, λέγοντας πως «τίποτα δεν λειτουργεί», ενώ άρχισε να αμφιβάλλει πιστεύοντας πως ίσως ο ρόλος αυτός να μην είναι για την ίδια.

Η 43χρονη παρουσιάστρια δήλωσε στο Today πως εκείνη και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο έπρεπε να αφήσουν μία παρένθετη μητέρα που «αγαπούσαν» και πως τώρα έχουν επιστρέψει στην αρχή μετά από ένα σύντομο διάλειμμα.

«Μήπως είμαι πολύ μεγάλη;»

H Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο
«Αρχίζεις να σκέφτεσαι: ‘Μήπως είμαι πολύ μεγάλη; Μήπως είμαι πολύ κουρασμένη; Είναι σημάδι; Είναι μήνυμα πως δεν πρέπει να κάνουμε παιδιά;» είπε

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 19 ετών και είναι παντρεμένη από τον Δεκέμβριο του 2017. Το 2018, λίγο αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός καλοήθους όγκου στον εγκέφαλο, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως δοκίμαζε την παρένθετη μητρότητα. Κάποια στιγμή, φαίνεται πως διάλεξαν μία παρένθετη που «αγαπούσαν».

«Αλλά ο γιατρός γονιμότητας μας είπε ότι δε θα λειτουργούσε ποτέ. Προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε και ξαναπροσπαθήσαμε» είπε. «Κάθε μέντιουμ λέει: ‘Έχεις δίδυμα’. Κι εγώ απαντάω: ‘Δεν έχω τίποτα. Τίποτα δε λειτουργεί’» είπε.

Ο αγώνας της Μαρίας Μενούνος για ένα μωρό


Το ζευγάρι ανέστειλε την όλη διαδικασία νωρίτερα φέτος όταν πέθανε η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, από καρκίνο στον εγκέφαλο τον περασμένο Μάιο. «Έχασα τη μαμά μου, χάσαμε το σκύλο μας και μετά χάσαμε και την παρένθετη μητέρα. Το να προσπαθήσω να κάνω παιδιά μέσα σε όλο αυτό, θα ήταν πολύ. Και έτσι πιστεύουμε ότι ο Θεός μας προστατεύει. Και θα γίνει την κατάλληλη στιγμή». Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, θα ξαναρχίσουν τη διαδικασία την επόμενη εβδομάδα.

Το 2019 η Μαρία Μενούνος είχε πει στο ET πως ο σύζυγός της είχε στείλει τα χαρτιά στο πρακτορείο εύρεσης παρένθετων μητέρων. «Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε τη μικρή Μαρία και τον Κέβιν να τριγυρνάνε στο σπίτι». Στη συνέχεια, τον περασμένο Ιανουάριο, η παρουσιάστρια εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν εμφανίστηκε να ανακοινώνει ότι περίμεναν μέσω παρένθετης μητρότητας. «Θα κάνουμε οικογένεια» είχε πει τότε. Ωστόσο, μερικές ημέρες αργότερα ξεκαθάρισε πως εννοούσε ότι θα κάνουν παιδιά στο μέλλον – όχι απαραίτητα στο άμεσο μέλλον. «Είμαστε ακόμα σε εξέλιξη. Δεν είναι ακόμη έγκυος» είχε δηλώσει στο People. «Αυτό είναι το σχέδιο και θα μοιραστούμε τα καλά νέα όταν μπορούμε».