Η Μαρία Μενούνος φαίνεται πως σχεδιάζει να επικοινωνήσει με τη μητέρα της μέσω… μέντιουμ, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε συνέντευξή της.

Τον περασμένο Μάιο, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Instagram, ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση για την απώλεια της μητέρας της.

«Αναπαύσου εν ειρήνη μαμά. Ο Θεός σε αγαπούσε τόσο πολύ που σε πήρε κοντά του ανήμερα του ελληνικού Πάσχα. Χριστός ανέστη μαμά», είχε γράψει η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας που ανέβασε.

Η Λίτσα Μενούνος τα τελευταία χρόνια έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο και έδινε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ πριν από μερικούς μήνες, είχε διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό, όπως και ο πατέρας της διάσημης παρουσιάστριας.

Τέσσερις μήνες μετά λοιπόν, η Μαρία Μενούνος, μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, αναφέροντας πως «είμαι καλά. Κατά βάση, είμαι καλά. Είναι χάλια όμως, όλο αυτό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος βέβαια» για να το αντιμετωπίσει κανείς.

Αυτό σημείωσε στο «People» και προσέθεσε το εξής: «Απλώς πρέπει να το αντιμετωπίσεις, τώρα απλά προσπαθώ να της μιλήσω. Μπορώ να νιώσω σαν να με καθοδηγεί με κάποιους τρόπους».

Θα επικοινωνήσει με τη μητέρα της μέσω ενός μέντιουμ!

Όπως εξήγησε στη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να επικοινωνήσει με τη μητέρα της χάρη σε ένα μέντιουμ.

«Είναι παράξενο. Με πλησίασε ένα μέντιουμ. Πρόσφατα, σε κάποια φάση που έκλαιγα, είπα ότι είμαι έτοιμη να έρθω σε επαφή μαζί της, να μιλήσω με κάποιον που θα μας φέρει σε επαφή», συμπλήρωσε.

«Το επόμενο πρωί είχα ένα τηλεφώνημα του τύπου: Η μαμά σου επικοινώνησε μαζί μου και θέλει να σου μιλήσει. Και σκέφτηκα: Ουάου! Θα της μιλήσω λοιπόν, το επόμενο Σάββατο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη», δήλωσε η Μαρία Μενούνος.

Άλλωστε, έχει εκφράσει στο παρελθόν, πόσο της λείπει η μητέρας της. «Μου λείπει τόσο πολύ, με πονάει η καρδιά μου», είχε γράψει για τη μητέρα της η Μαρία Μενούνος στα Instastories του προσωπικού της λογαριασμού στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.