Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι διαγνώστηκε στις αρχές του χρόνου με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο στο πάγκρεας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, ευχαριστώντας τον γιατρό της και μοιράζοντας μερικά νέα για την υγεία της, εκμυστηρεύτηκε ότι το PET scan της βγήκε καθαρό.

Αρχικά, έγραψε: «Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου!».

Και συμπλήρωσε: «Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις. Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή».

Ολοκληρώνοντας δήλωσε: «Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Μαρία Μενούνος: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της τριών μηνών κόρης της

Διαβάστε ακόμη: