Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για νέα θεατρική παράσταση και απέσπασαν αρκετά αρνητικά μηνύματα. Ορισμένοι, αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου στο Instagram μέσω βίντεο, τους κατηγόρησαν ότι ο χωρισμός τους και μετά το θεατρικό έργο, είναι διαφημιστικό κόλπο, με την ηθοποιό να μην κρύβει την ενόχλησή της.

«Στο ποστ που ανέβασα στο Instagram για το θεατρικό ήταν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα. Κάποια μηνύματα που βέβαια μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιον ανθρώπων. Ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι… Λοιπόν, φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα. Το σκεφτόμουν αν ανεβάσω τέτοιου τύπου στόρι αλλά νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ» είπε πιο αναλυτικά, το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου.

«Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν… Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε τον δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά. Θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα την βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξεκινούσαν οι εκπομπές. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως ε…» συνέχισε η ηθοποιός.

Γιάννης Αϊβάζης: Στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Μαρία Κορινθίου στην Κρήτη

Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

Διαβάστε ακόμη: