Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δυο στις 10» και έδωσε μια συνέντευξη εφ´ όλης της ύλης, όπου μίλησε για τα παιδικά και σχολικά της χρόνια, αλλά και για την εμπειρία της όπως την βίωσε όταν βρισκόταν στο δυναμικό της εκπομπής «πρωινό».

Συγκεκριμένα μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια είπε: «Οι μεγαλύτερες σκιές είναι από την παιδική ηλικία, οπότε πρέπει να σκαλίσεις πάρα πολύ μέσα σου», ενώ συνέχισε  αναφέροντας «Επειδή είναι σκοτάδια και σκιές, ο εγκέφαλος έχει δώσει εντολή να τις κλείσει, να μην τις θυμάσαι»

Αναφορά έκανε όμως και στα σχολικά της χρόνια λέγοντας: «Δεν ένιωθα ποτέ η ωραία του σχολείου. Ήμουν το καλοβαλμένο και σεμνό παιδί, πολύ ευαίσθητο, υπερβολικά. Το παιδί που όταν αισθανόμουν ότι πήγαινα να βγάλω μια ακτίδα φωτός και ένιωθα ότι κάποιοι μπορεί να αισθάνονται μειονεκτικά, το μάζευα.»

Επίσης δεν θα μπορούσε να παραλείψει να αναφερθεί και στην εμπειρία που είχε ενόσω βρισκόταν στο δυναμικό της εκπομπής «πρωινό» την οποία δεν έχει διστάσει να χαρακτηρίσει ως καθόλου  ευχάριστη. Συγκεκριμένα είπε «Το Πρωινό ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά, το έχω δηλώσει. Πάμε παρακάτω, ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμένα ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες “Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;”, εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να το αντιληφθώ. Όταν πια ηρέμησα, φυσικά είδα ποιο ήταν το μάθημά μου».

Διαβάστε ακόμη: