search

LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό»: «Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν όλο προμελετημένο»

«Είχε φύγει η Δούκισσα» τόνισε σε συνέντευξή της

Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό»: «Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν όλο προμελετημένο»

Η Μαρία Κορινθίου είναι συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» και προχώρησε σε αποκαλύψεις, όσο ήταν καλεσμένη στο «After Dark», σχετικά με το πώς της έγινε η πρόταση από τον σταθμό.

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».

Για τον αν φοβήθηκε το ενδεχόμενο μιας σύγκρισης με τη Δούκισσα Νομικού,  απάντησε: «Όχι. Εγώ πάω πάντα με το ένστικτό μου και με μία καλή συνεννόηση. Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την Αγλαΐα».

«Είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο, επικοινωνώ μαζί του και αυτό πραγματικά βγαίνει. Η ενέργεια, τα βλέμματα, οι σχέσεις βγαίνουν. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην κολλάνε, να μην επικοινωνούν» είπε σχετικά με τη χημεία της στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε ακόμη: