Μπορεί ο ρόλος της Harley Quinn να την ανέδειξε και να την έκανε γνωστή στο παγκόσμιο κοινό, όμως η Μάργκοτ Ρόμπι θεωρεί πως ήρθε η ώρα να τον αφήσει σε κάποια αντάξιά της.

Την ηρωίδα αυτή τη φορά στην ταινία «Joker: Folie à Deux» θα υποδυθεί η Lady Gaga, η οποία ανακοίνωσε τη συμμετοχή της τον Αύγουστο. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Τοντ Φίλιπς, με τις περαιτέρω λεπτομέρειες να μένουν μέχρι στιγμής άγνωστες.

Η Μάργοτ Ρόμπι παραχώρησε συνέντευξη στο MTV και αναφέρθηκε στην «αντικαταστάτριά» της, αναφέροντας πως είναι ενθουσιασμένη που η τραγουδίστρια πήρε τον ρόλο. «Είναι μεγάλη μου τιμή που έχω δημιουργήσει ένα τόσο ισχυρό θεμέλιο με τη Harley Quinn. Είναι πλέον, ένας από τους ρόλους που θέλουν πολλές να υποδυθούν. Είμαι βέβαιη, πως η Lady Gaga θα είναι απίστευτη με αυτόν τον ρόλο», ανέφερε.

Όπως ανέφερε παρακάτω, αυτό που την ικανοποιεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι ο ρόλος αυτός απέκτησε επιτέλους, υπόσταση και έγινε αντάξιος του Batman, Spider-Man, Joker κλπ. «Είμαι χαρούμενη γιατί μόνο αυτό ήθελα εξ’ αρχής. Να γίνει η Harley Quinn ένας από αυτούς τους χαρακτήρες όπως ο Batman ή ο Macbeth, οι οποίοι περνούν πάντα σε σπουδαίους ηθοποιούς ίδιας εμβέλειας», εξηγεί.

Μέχρι να κυκλοφορήσει η εν λόγω ταινία, οι παραγωγοί, καθώς και οι σκηνοθέτες δεν έδιναν μεγάλη βάση σε γυναικείους ρόλους τέτοιου είδους.

«Η μετάβαση του ρόλου από τον ένα ηθοποιό στον άλλο δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτική, όταν πρόκειται για γυναικείους ρόλους. Και πάντα θαύμαζα πολλές ερμηνείες. Για παράδειγμα την Κέιτ Μπλάνσετ ως Βασίλισσα Ελισάβετ. Έλεγα “ουάου”. Τώρα τα καταφέρνω κι εγώ με αυτόν τον ρόλο», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη: