Μήνυμα στήριξης έστειλε δημόσια στη Μαρία Σάκκαρη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, θέλοντας να εκφράσει τη στήριξή της στην κορυφαία τεννίστρια, που ξέσπασε σε λυγμούς μετά τον αποκλεισμό της στο US Open.

Σε story που δημοσίευσε στο Instagram, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Μαρία Σάκκαρη έχει την ψυχή, την καρδιά αλλά και το πάθος για το τένις που θα της επιτρέψουν να σηκωθεί πιο δυνατή.

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria» έγραψε αναλυτικά.

mareva_sakkari1

Να σημειωθεί ότι ο γιος της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη τα τελευταία χρόνια.

«Νιώθω ότι ντροπιάζω τους Έλληνες»

Η ανάρτηση της κυρίας Γκραμπόφσκι ήρθε μετά το ξέσπασμα της Μαρίας Σάκκαρη, μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό της σε Grand Slam από τον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς στη συνέντευξη Τύπου.

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείσθηκε στο Μόντρεαλ

Διαβάστε ακόμη: