Αν και οι φήμες των τελευταίων μηνών τον εμφάνιζαν πότε στην Ρεάλ Μαδρίτης, πότε στην στην Μπαρτσελόνα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ προβάρει τη φανέλα που φορούσε κι ο πατέρας του τη δεκαετία του ’90!

Νωρίς το μεσημέρι η Daily Mail έβαλε φωτιά στην ποδοσφαιρική Ευρώπη αποκαλύπτοντας ότι οι εκπρόσωποι του Χάαλαντ ήρθαν σε συμφωνία με την Σίτι, όσον αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, που θα του αποφέρει 500.000 λίρες την εβδομάδα, με τον Γιαν Άαγκε Φιόρτοφτ (ενας εκ των εκπροσώπων του) να διαψεύδει τα περί συμφωνίας, επιβεβαιώνοντας όμως ότι οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο το απολύτως έγκυρο Athletic με δημοσιεύμα του αποκαλύπτει ότι πλέον και ο Νορβηγός διεθνής ποδοσφαιριστής απάντησε θέτικα στην πρόταση που έχει στα χέρια του και πλέον αυτό που απομένει είναι να πληρωθεί η ρήτρα των 80 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ, αλλά και οι αμοιβές των εκπροσώπων του, για να κλείσει οριστικά η συμφωνία.

Ο Χάαλαντ, ο οποίος έχει γεννηθει στο Λιντς (όταν ο πατέρας του έπαιζε στα παγώνια πριν μετακινηθεί στην Σίτι αλλά και στην Νότιγχαμ Φόρεστ) εδώ και δύο χρόνια αποτελεί στόχο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων και η προσθήκη του θα δυναμώσει απίστευτα την υπερομάδα του Γκουαρδιόλα, ο οποίος πάντως στη σημερινή συνέντευξη Τύπου απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.