Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα με κορυφαίο την κόντρα του Έρικ Τεν Χάγκ με τον Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Άρσεναλ, είχε κατηγορήσει ευθέως τον Ολλανδό τεχνικό που δεν του δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, παρά το γεγονός ότι στις προπονήσεις τα δίνει όλα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα από εκείνο το περιστατικό και έπειτα οι σχέσεις των δύο ανδρών έγιναν ακόμη χειρότερες αντί για καλύτερες. Μάλιστα, ο Άγγλος εξτρέμ παρουσιαζόταν στις προπονήσεις τόσο αδιάφορος, όπου αρκετοί παίκτες του συλλόγου έκαναν παράπονα στον Τεν Χαγκ για την στάση και τη συμπεριφορά του συμπαίκτη τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να απαλλαγεί όσο πιο γρήγορα γίνεται από τον Σάντσο. Όμως, τεχνικά αυτό δεν μπορεί να συμβεί πριν από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Γι’ αυτό τον λόγο και η ομάδα του Μάντσεστερ έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ότι από εδώ και στο εξής ο ταλαντούχος εξτρέμ θα κάνει ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να μην επηρεάζει ακόμη περισσότερο το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά καιρούς έχει φέρει μεγάλα ταλέντα και σπουδαίους παίκτες, όπου αλλού έκαναν πράγματα και θαύματα, όμως, μαζί της ήταν σκιά του εαυτού τους. Ένας από αυτούς που σίγουρα θα προστεθεί στη λίστα είναι και ο Τζέιντον Σάντσο.

Ο Άγγλος εξτρέμ άφησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την αγγλική ομάδα το καλοκαίρι του 2021. Όμως, από εκεί και πέρα έδειξε λίγα πράγματα, δεν προσαρμόστηκε ποτέ και δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου.

Πλέον όλα δείχνουν ότι είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους», κλείνοντας ένα κεφάλαιο στην καριέρα του με άδοξο φινάλε αν μη τι άλλο.

Διαβάστε ακόμη: