Το φλερτ, έστω και με μία καθυστέρηση, κατέληξε σε γάμο! Ο Τζέιντον Σάντσο ετοιμάζεται να φορέσει την κόκκινη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά από πολύμηνες προσπάθειες κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» των Βεστφαλών. Ο 21χρονος επιθετικός με το τέλος του EURO αναμένεται να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον αφήνοντας την Κοιλάδα του Ρουρ για το Ολντ Τράφορντ.

Οι δύο σύλλογοι σήμερα το πρωί έφθασαν σε οριστική συμφωνία για την μεταβίβαση των δικαιωμάτων του ταλαντούχου άσσου. Η διοίκηση της Ντόρτμουντ αποδέχθηκε την πρόταση της Γιουνάιτεντ και πλέον το μόνο που απομένει είναι η μετακίνηση του παίκτη στο Μάντσεστερ. Η συμφωνία έγινε γνωστή από τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δικαιώνονται για την επιμονή τους. Η Ντόρτμουντ αποδέχθηκε την τρίτη και φαρμακερή προσφορά που της έγινε για τον παίκτη. Το ποσό που θα εισπράξει ο γερμανικός σύλλογος από τη Γιουνάιτεντ αγγίζει τα 85 εκατομμύρια ευρώ. Οι Βεστφαλοί είχαν θέσει ως όριο για τις διαπραγματεύσεις τα 90 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο οι αντιστάσεις κάμφθηκαν.

Ο Σάντσο αναμένεται να υπογράψει πενταετές πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους «Κόκκινους Διαβόλους». Ο παίκτης μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Γερμανία επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και το Μάντσεστερ.

Αυτή τη φορά ωστόσο θα βρεθεί στην άλλη πλευρά της πόλης. Θυμίζουμε πως ο 21χρονος ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» ωστόσο δεν του έδωσαν ουδέποτε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πηγαίο ταλέντο του. Το 2017 παραχωρήθηκε στην Ντόρτμουντ πραγματοποιώντας εκεί ονειρικές εμφανίσεις. Τώρα ανοίγεται μπροστά του μια νέα προοπτική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επενδύει στο ταλέντο του και του προσφέρει τις τέλειες συνθήκες για να διαπρέψει.