Τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη Ντόρτμουντ φαίνεται ότι πραγματοποιεί ο Τζέιντον Σάντσο! Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν πήρε πέρσι το καλοκαίρι μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η Ντόρτμουντ δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της, ωστόσο φέτος το καλοκαίρι τα πράγματα θα έχουν διαφορετική εξέλιξη.

Ήδη δημοσιεύματα θέλουν τη Γιουνάιτεντ να επιστρέφει το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει και τη Λίβερπουλ να τον βλέπει ως αντικαταστάτη του Σαλάχ. Μάλιστα, οι δύο σύλλογοι θα πρέπει να καταχάρηκαν με τις δηλώσεις του CEO των Βεστφαλών, Μίκαελ Ζορκ, που τόνισε ότι η γερμανική ομάδα έχει μια συμφωνία «κυρίων» με τον παίκτη για να αποχωρήσει.

«Είχαμε ήδη από πέρσι μια συμφωνία κυρίων με τον Σάντσο, που έλεγε ότι μπορεί να αποχωρήσει κάτω από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες. Είναι μαζί μας εδώ και κάποια χρόνια. Ωστόσο, η συγκεκριμένη συμφωνία δεν υπάρχει με τον Χάαλαντ», ανέφερε ο Ζορκ μιλώντας στο «ARD».

Οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν πως ο Σάντσο δύσκολα θα μείνει στη Βεστφαλία, εφόσον υπάρξει κάποια καλή πρόταση. Εξάλλου, η γερμανική ομάδα θα χρειαστεί χρήματα άμεσα, καθώς έχει και αυτή πληγεί από την κρίση της πανδημίας. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, πριν από μερικούς μήνες φερόταν να έχει ρίξει και τις απαιτήσεις της για τον Άγγλο άσο.

Βέβαια όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι η Ντόρτμουντ θα ξεπουλήσει τον Σάντσο. Το αντίθετο. Απλά οι απαιτήσεις της έπεσαν από τα 120 εκατομμύρια που αξίωνε το περασμένο καλοκαίρι στα 88. Δεν τα λες και… ψίχουλα! Πάντως η Γιουνάιτεντ φαίνεται, σε πρώτη φάση, να προσφέρει περίπου 75 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον Σάντσο, με την προοπτική να ανέβει λίγο ακόμα… 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.