Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε την πορεία αυτη που περίμεναν οι φίλοι της την προηγούμενη σεζόν. Κι αν δεν ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι θα ήταν καταστροφική. Ο Έρικ Τεν Χαγκ χάρη στην κατάκτηση του κυπέλλου ανανέωσε την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία και είναι αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να αντέξει άλλη μία σεζόν στην αφάνεια και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ολλανδός κόουτς.

Γι’ αυτό τον λόγο θέλει να φέρει παίκτες που να ματώνουν τη φανέλα κάθε Σαββατοκύριακο. Σε κάθε τάκλιν να τα δίνουν όλα. Παίκτες σαν τον Φέρντι Καντίογλου. Ο Τούρκος μπακ ήταν μία από τις αποκαλύψεις του φετινού Euro. Μιας και στα περισσότερα ματς της εθνικής Τουρκίας εκτός του ότι είχε πολλή δουλειά από την πλευρά του κατάφερε να βγει νικητής στις πιο πολλές μονομαχίες που έδωσε. Μάλιστα, στο ματς με την Ολλανδία -όπου έφερε και τον αποκλεισμό για τους Τούρκους- ήταν αυτός που έκανε τα πιο πολλά τάκλιν και κέρδισε πιο πολλές φορές την μπάλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και είναι ένας παίκτης που το αγωνιστικό του στιλ ταιριάζει και αρέσει αρκετά στον Έρικ Τεν Χαγκ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίς Σαμπαντουόγλου, δεν αποκλείεται οι «κόκκινοι διάβολοι» να έχουν επαφές με τη Φενερμπαχτσέ για χάρη του μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για μεταγραφές. Όχι μόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και γενικότερα από τις μεγάλες ομάδες της Premier League.

Ωστόσο, μία από αυτές που έδειχναν ενδιαφέρον προς τον Καντίογλου, πριν καν ξεκινήσει το Euro, ήταν η Άρσεναλ. Κάτι που δείχνει και λέει πολλά για την κλάση του Τούρκου μπακ. Αν και όπως όλα δείχνουν οι Λονδρέζοι με την απόκτηση του Ρικάρντο Καλαφιόρι θα καλύψουν τις όποιες ανάγκες έχουν στην εν λόγω θέση.

Παρόλα αυτά είναι θέμα χρόνου να δούμε τον Τούρκο σε κάποια καλύτερη ομάδα. Είτε αυτή λέγεται Γιουνάιτεντ, είτε όχι.

Διαβάστε ακόμη