Ο 16χρονος γιος της Μαντόνα, Μπάντα, εντυπωσίασε ακόμα μία φορά με τις στυλιστικές του επιλογές, σε δημόσια έξοδο με την απαστράπτουσα, σούπερ-σταρ μητέρα του.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι δυο τους παρακολούθησαν έναν αγώνα μποξ μεταξύ του Gervonta Davis και του Rolando Romer στο γεμάτο Barclays Center στη Νέα Υόρκη και, όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαντόνα δεν έχασε ευκαιρία να αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram για τα μάτια των εκατομμυρίων ακολούθων της, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου, με την ελαφρώς περιπαικτική λεζάντα «οικογενειακή βραδιά καβγά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Δίπλα στο all black σύνολο της «ιέρειας», ο Μπάντα πόζαρε με ένα στενό, κόκκινο t-shirt φόρεμα της κολεξιόν Adidas x Gucci.

Παίζοντας με τον φακό, μητέρα και γιος απαθανατίστηκαν καθώς περπατούσαν πλάι – πλάι, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ «κέρασαν» το κοινό τους και μία κοντινή σέλφι από τα καθίσματα της αρένας.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο Μπάντα αποκαλύπτει τον γυμνασμένο μηρό του, καθώς σηκώνει το δεξί του πόδι, δείχνοντας και το μαύρο αθλητικό παπούτσι με το οποίο συνδύασε το outfit.

Ο γιος της Μαντόνα συνηθίζει να κάνει δημιουργικές επιλογές και τον περσινό Μάιο είχε περπατήσει γεμάτος αυτοπεποίθηση με ένα λευκο φόρεμα.

Η μητέρα του ήταν και πάλι εκεί για να καταγράψει το αυτοσχέδιο runway του γιου της, ανεβάζοντας στο Instagram ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, όπου ο Μπάντα ακούγεται να λέει «είναι τόσο απελευθερωτικό, καταλαβαίνεις τι εννοώ;».

«Η αυτοπεποίθηση είναι το παν», θα σχολίαζε η Μαντόνα στο βίντεο που έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες θετικά σχόλια, για την δυναμική συμπεριφορά του 15χρονου, τότε, Μπάντα.