Μπορεί η Μαντόνα να τραγουδούσε κάποτε «Papa don’t preach», επαναστατώντας ενάντια στην πατρική εξουσία, όταν όμως έγινε μητέρα φαίνεται πως … άλλαξε για τα καλά τροπάρι.

Η μεγαλύτερη κόρη του ποπ ειδώλου, Λούρδη Λεόν, αποκάλυψε πρόσφατα σε μια συνέντευξή της ότι η διάσημη μαμά της ήταν αρκετά αυστηρή σε θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών της και ότι ζητούσε πειθαρχία στους κόλπους της οικογένειας.

«Η μαμά μου είναι μανιακή με τον έλεγχο, με ήλεγχε όλη μου τη ζωή», εξηγεί η 25χρονη Λούρδη στη συνέντευξή της στο Interview Magazine που δημοσιεύτηκε εχθές, Πέμπτη. «Αμέσως μόλις τελείωσα το Λύκειο αισθάνθηκα την ανάγκη να γίνω απόλυτα ανεξάρτητη», σημειώνει το νεαρό μοντέλο.

Ένας από τους τρόπους που τη βοήθησαν να κερδίσει την ανεξαρτησία της ήταν πληρώνοντας η ίδια τα δίδακτρα του κολεγίου της και το νοίκι του διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη, παρότι η μητέρα της έχει μια τεράστια περιουσία ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

«Στην οικογένειά μου μάθαμε να μην μας χαρίζεται τίποτα. Προφανώς, μεγάλωσα με τεράστια προνόμια. Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ. Όμως νομίζω ότι η μαμά μου έβλεπε όλα αυτά τα παιδιά διασήμων και σκεφτόταν πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι και τα δικά της. Επίσης, θεωρώ πως αν αφήνεις τους γονείς σου να σου πληρώνουν πράγματα, τότε έχουν περισσότερη δύναμη να σε ελέγχουν», επισημαίνει στη συνέντευξή της η Λούρδη.

«Δεν θέλω να με ξέρουν μόνο για την ομορφιά μου»

Η 25χρονη κοπέλα αγαπά το επάγγελμα του μόντελινγκ, ωστόσο θα ήθελε μια μέρα να βγάζει το ψωμί της χρησιμοποιώντας τα άλλα της ταλέντα και όχι μόνο την ομορφιά της. Αυτό είναι κάτι που της έχει εμπνεύσει η ίδια η μητέρα της, υπόδειγμα εργατικότητας σύμφωνα με την ίδια. «Η μαμά μου επιμένει ότι πρέπει να σκεφτώ για ποιο πράγμα θέλω να με ξέρει ο κόσμος, εκτός από την ομορφιά μου. Δεν θέλω να θυμούνται μόνο αυτό οι άνθρωποι από εμένα. Δεν είναι αληθινό», σημειώνει η 25χρονη.

Όπως εξηγεί στη συνέντευξη, «από οικονομικής άποψης, το μόντελινγκ αποτελεί έξυπνη απόφαση προς το παρόν». «Απολαμβάνω να εμπλέκομαι όσο το δυνατόν περισσότερο (δημιουργικά) στις καμπάνιες στις οποίες συμμετέχω, δεν κάνω απλά μόντελινγκ», ξεκαθαρίζει, και μιλάει για τα άλλα ταλέντα της που είναι ο χορός και η αίσθηση στιλ και αισθητικής της. Όσον αφορά στην υποκριτική, η 25χρονη λέει ότι «δεν είναι σίγουρη για το πώς νιώθει» σχετικά με τον κλάδο, καθώς βρίσκει του ηθοποιούς ενοχλητικούς και δεν μπορεί να τους συναναστρέφεται.

«Όσο για τη μουσική, μπορώ να τραγουδήσω» πρόσθεσε η Λούρδη, σπεύδοντας ωστόσο να παραδεχτεί ότι «δεν την ενδιαφέρει και τόσο το τραγούδι» μιας και ήταν αρκετά εκτειθειμένη σε αυτό μεγαλώνοντας.