Τη δική της συλλογή NFT κυκλοφόρησε η Μαντόνα, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις λόγω του περιεχομένου.

Η σταρ, που συνηθίζει να παρουσιάζει εκκεντρικά πρότζεκτ, δημιούργησε συλλογή με τον τίτλο «Mother of Creation».

Σε αυτά η Μαντόνα απεικονίζεται γυμνή, γεννώντας δέντρα, πεταλούδες και ρομπότ σαρανταποδαρούσες.

«Η συλλογή αυτή αντικατοπτρίζει μια διαφορετική μορφή γέννας στον σύγχρονο κόσμο», αναφέρει το δελτίο τύπου.

«Ήθελα να διερευνήσω την έννοια της δημιουργίας, όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο ένα παιδί μπαίνει στον κόσμο μέσω του γυναικείου κόλπου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ένας καλλιτέχνης γεννά τη δημιουργικότητα», δήλωσε η Μαντόνα.

«Το πιο σημαντικό, θέλαμε να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία για να ωφελήσουμε τις μητέρες και τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή», προσθέτει.

Για τη δημιουργία των τριών βίντεο NFT, η Μαντόνα συνεργάστηκε με τον Beeple.

Τα βίντεο περιλαμβάνουν κοντινά πλάνα των γεννητικών οργάνων της τραγουδίστριας που δημιουργήθηκαν με σαρώσεις του σώματός της.

Τα έσοδα των πωλήσεων θα δοθούν από την Μαντόνα σε τρεις φιλανθρωπικούς οργανισμούς, το «Voices of Children Foundation», το οποίο βοηθά γυναίκες και παιδιά, που επηρεάστηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, το «City of Joy Foundation», που βοηθά θύματα βίας στο Κονγκό και τέλος, το «Black Mama’s Bail Out», που δίνει χρήματα για την εγγύηση φυλακισμένων φροντιστών παιδιών και ανθρώπων.

Πάντως, ο διαδικτυακός κόσμος δεν καλωσόρισε την ιδέα της Μαντόνα.

«Ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή, Μαντόνα» σχολίασε ένας χρήστης, ενώ άλλος σημείωσε ότι η Μαντόνα «δεν παύει ποτέ να τους εκπλήσσει» και ένας ακόμη υποστήριξε ότι «κανείς δεν το ζήτησε αυτό».

«Ω Θεέ μου. Αυτός είναι ένας άρρωστος, άρρωστος, κακός κόσμος», έγραψε κάποιος άλλος. «Ο κόσμος έχει τρελαθεί», ανέφερε άλλος χρήστης, ενώ άλλος χαρακτήρισε τα βίντεο «τρομακτικά αλλά και ξεκαρδιστικά».

«Η Μαντόνα είναι αηδιαστική και το τελευταίου άτομο στον κόσμο του οποίου να θέλω να δω το αιδοίο σε τρισδιάστατη απεικόνιση, αλλά την παραδέχομαι που καταφέρνει να είναι ακόμα σοκαριστική στα 60 της» είπε κάποιος άλλος χρήστης. «Είναι ηλίθιο αλλά τουλάχιστον είναι τολμηρό».

Μετά την πρώτη συλλογή, αναμένεται να ακολουθήσουν άλλες δύο, με τίτλους «Mother of Evolution» και «Mother of Technology».