Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στη δημοσιότητα για την 22χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν.

Οι γονείς της Τζούλια Βέντελ υποστηρίζουν ότι βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, την ώρα που ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι τα πρώτα βιομετρικά τεστ από ειδικούς για να αποδειχθεί αν όντως είναι η Μαντλίν, έχουν βγει αρνητικά.

«Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Δεν ξέρω τι να πω. Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και τη βοήθειά σας».

Η Τζούλια Βέντελ θα ήθελε να είναι η αγνοούμενη Μαντλίν. Η 22χρονη από  την Πολωνία άνοιξε και το πάλι τραύμα της οικογένειας της μικρής Μαντλίν που χάθηκε ανεξήγητα πριν από 15 χρόνια μέσα από δωμάτιο ξενοδοχείου στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.

Μαντλίν ΜακΚάν: Τι λένε οι γονείς της 22χρονης

Η Τζούλια ισχυρίζεται ότι έχει τα ίδια σημάδια με την Μαντλίν αλλά προσπερνά το γεγονός ότι δεν της μοιάζει ιδιαίτερα, ότι δεν έχουν καν την ίδια ηλικία.

Οι γονείς που έχουν την κηδεμονία της Βέντελς, «έσπασαν» τη σιωπή τους.

«Πάντα προσπαθούσαμε να κατανοήσουμε τυχόν καταστάσεις που συνέβαιναν με την Τζούλια. Πολυάριθμες θεραπείες, φάρμακα, ψυχολόγοι και ψυχίατροι – όλα αυτά παρασχέθηκαν στην Τζούλια. Δεν έμεινε μόνη της. Οι απειλές της Τζούλιας εναντίον μας, τα ψέματα και οι χειρισμοί της, οι δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο. Τα είδαμε όλα αυτά και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει».

Η Τζούλια έχει τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς στο διαδίκτυο ενώ το προφίλ της βρίσκεται και σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο.

Μαντλίν ΜακΚάν: Αρνητικά τα πρώτα τεστ της 22χρονης που λέει ότι είναι εκείνη

Οι γονείς της Μαντλίν έχουν ζητήσει ήδη να διεξαχθεί τεστ DNA προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για την 22χρονη. «Ακόμα και αν δεν είμαι η Μαντλίν νομίζω ότι η αστυνομία πρέπει να το ερευνήσει. Δεν είμαι 100% σίγουρη χωρίς τεστ DNA».

Τα πρώτα βιομετρικά τεστ έχουν βγει αρνητικά. Τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι 15 χρόνια μετά, η οικογένεια της Μαντλίν Μακάν ξαναζεί τον εφιάλτη χωρίς λόγο.

Διαβάστε ακόμη: