search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Ζήτησε διαζύγιο από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Αίτηση διαζυγίου από τη Ρούλα Πισπιρίγκου υπέβαλε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μάνος Δασκαλάκης: Ζήτησε διαζύγιο από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Αίτηση διαζυγίου από τη Ρούλα Πισπιρίγκου υπέβαλε ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου, αφού φαίνεται ότι εξασφάλισε και τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Μάνος Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Μάνος Δασκαλάκης: Ζήτησε διαζύγιο από την Ρούλα Πισπιρίγκου

Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα φάει το κεφάλι του αν στραφεί εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε πριν λίγες ημέρες ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας για τον Μάνο Δασκαλάκη ότι «θα φάει το κεφάλι του» σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας εναντίον της.

«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας» ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε για τον κ. Δασκαλάκη: «Θα πάει να φάει το κεφάλι του, γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί -μετά τις τελευταίες εξελίξεις- εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι η κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρόσθεσε ότι ακολουθούν οι καταθέσεις άλλων δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

 

Διαβάστε ακόμη: