Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πρώτος μάρτυρας στη δίκη της κατηγορούμενης μητέρας της Πάτρας, Ρούλας Πισπιρίγκου. Και σύμφωνα με τους δικηγόρους του, είναι πεπεισμένος με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία  ότι είναι ένοχη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος άνθρωπος που βρίσκεται απέναντι από την κατηγορουμένη στη δίκη για την Τζωρτζίνα είναι ο Μάνος Δασκαλάκης. Όχι μόνο υποστηρίζει την κατηγορία εναντίον της αλλά εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είναι ένοχη. Το είπαν ξεκάθαρα οι δικηγόροι του την περασμένη Τετάρτη.

Μάνος Δασκαλάκης: «Είναι ανενημέρωτος και θα υπάρξουν εκπλήξεις» λέει ο Αλέξης Κούγιας

«Ο κ. Δασκαλάκης είναι ανενημέρωτος και θα υπάρξουν εκπλήξεις», απάντησε μέσω του Star ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αλέξης Κούγιας.

«Για τον κύριο Δασκαλάκη τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα ως προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Μάλλον είναι ανενημέρωτος, επειδή στο παρελθόν οι συνάδελφοί μου δεν έκαναν τίποτα  για την υπόθεση της Τζωρτζίνας για να υποστηρίξουν την αθωωότητα της κυρίας κατηγορουμένης. Ο κ. Δασκαλάκης και οι εκλεκτοι συνάδελφοί μου έχουν μείνει με την εντύπωση ότι η δικογραφία θα μείνει όπως είναι αυτή τη στιγμή. Να κρατούν μικρό καλάθι, γιατί αν υποστηρίζουν την κατηγορία με τα στοιχεία που υπάρχουν τώρα στη δικογραφία, ίσως καλά κάνουν. Όμως τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις και πιστεύω ότι οι δυο συνάδελφοι κατά τη διάρκεια της δίκης θα τον πείσουν να παραιτηρθεί από την υποστήριξη, αλλιώς να αναλάβει τις ευθύνες του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι θα υποστηρίξει στη δίκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή το ενώπιων δικαστών και ενόρκων στις 31 Ιανουαρίου θα περιγράψει τα γεγονότα από την ημέρα που γνώρισε την κατηγορουμένη το 2013.

Θα υποστηρίξει ότι δεν είχε την παραμικρή υπόνοια ότι θα βλάψει τα τρία κορίτσια τους, ότι μέχρι τον θάνατο της Μαλένας το 2019 είχαν μία καλή σχέση και ότι μετά υπήρχαν χωρισμοί και επανασυνδέσεις.

Ακόμα, θα περιγράψει πως έμαθε εκείνος τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Όπως έχει ήδη δηλώσει, ήταν στο λεωφορείο και πήγαινε στην Πάτρα.

Φυσικά στο επίκεντρο της δίκης θα είναι η κεταμίνη. Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι δεν τη χορήγησε εκείνη. «Δε δώσαμε κεταμίνη στο παιδί» υποστηρίζουν και οι γιατροί.

Συνολικά 70 μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης θα επικεντρωθούν όχι μόνο στη φαρμακευτική ουσία, αλλά και στα γεγονότα που προηγήθηκαν από την πρώτη ανακοπή του κοριτσιού τον Απρίλιο του 2021.

Διαβάστε ακόμη: