Μεγάλος «πονοκέφαλος» για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σύμφωνα με την Premier League οι «πολίτες» προχώρησαν στην παραβίαση των οικονομικών κανονισμών του πρωταθλήματος και κινδυνεύει με τιμωρία… αλα Γιουβέντους.

Μάντσεστερ Σίτι: Kατηγορίες για παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018

H ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Premier League ενημέρωσε ότι η έρευνα για τυχόν οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών» ολοκληρώθηκε, με την Σίτι να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγγλική λίγκα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει προχωρήσει σε πολλές παραβάσεις.

Τι σημαίνει αυτό; Εφόσον αποδειχθεί ότι η Σίτι παραβίασε τους οικονομικούς κανονισμούς της Premier League, τότε οι «πολίτες» θα κινδυνεύσουν μέχρι και με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα!

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο φαντάζει αρκετά δύσκολο ωστόσο, καθώς το επικρατέστερο είναι να αφαιρεθούν βαθμοί στη Σίτι, εάν όντως έχει παραβιάσει τους κανόνες της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να είναι ένοχη για παραπάνω από 100 παραβάσεις! Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη πάνω στο θέμα, καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση του πρωταθλήματος και στο -5 από την Άρσεναλ που βρίσκεται στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη: