Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του Κέβιν Μακάλιστερ στην διάσημη Χριστουγεννιάτικη ταινία, «Μόνος στο Σπίτι» αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του.

Έναν χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους, η Μπρέντα Σονγκ είπε το «ναι» και έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον ηθοποιό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017 στο σετ της ταινίας Changeland στην Ταϊλάνδη -από όπου και έχει καταγωγή η ηθοποιός του Disney Channel– και έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση το 2018 στο Λος Άντζελες. Ανέκαθεν τηρούσαν και οι δύο χαμηλό προφίλ και κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στο People: «Ήταν λογικό να αρραβωνιαστού, ήταν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Είναι ενθουσιασμένοι για το κοινό μέλλον που ετοιμάζουν, ειδικά μετά τον ερχομό της μικρής Ντακότα».Η κορούλα τους γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο και ήταν ένα δώρο και για τους δύο, όπως είχαν πει χαρακτηριστικά. Πήρε το όνομά της από την αδερφή του ηθοποιού, η οποία έχει φύγει από την ζωή.