H Μάιτε Περρόνι, η Μεξικανή ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι η βασίλισσα του Netflix. Eίναι ένα από τα παιδιά που ξεκίνησε την καριέρα της στην εκπομπή του Disney Channel. Η ίδια δηλώνει εργασιομανής και πως λειτουργεί με πρόγραμμα. Αφού τελείωσε το γυμνάσιο, πήγε στο Centro de Educación Artística (CEA), μια σχολή υποκριτικής στο Μεξικό που διαχειρίζεται ο μεγάλος όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης αυτής της χώρας, η Televisa.

Αποφοίτησε και απέκτησε τον ρόλο της «Guadalupe Lupita Fernandez», στη μεξικάνικη τηλενουβέλα «Rebelde» κι έκτοτε είναι αναγνωρίσιμη. Έπαιζε ένα έφηβο κορίτσι από μια οικογένεια κατώτερης τάξης που έχει την ευκαιρία να σπουδάσει στο Elite Way School. Το Rebelde προβλήθηκε από το 2004 έως το 2006, γυρίζοντας 440 επεισόδια. Έγινε διάσημη.

H Περόνι έγινε διάσημη και ως μέρος ενός μεξικανικού ποπ συγκροτήματος με το όνομα RBD. Έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους και έχουν εμφανιστεί σε sold out χώρους όπως το Estadio Maracaná στη Βραζιλία, το Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, το LA Coliseum, το American Airlines Arena στο Μαϊάμι και το Estadio Vicente Calderón στην Ισπανία.

Το πρώτο της σόλο άλμπουμ, Eclipse de Luna , κυκλοφόρησε στην εταιρεία Warner Brothers τον Αύγουστο του 2013 και θεωρήθηκε εμπορική επιτυχία. Γρήγορα ανέβηκε στο νούμερο 3 στο Mexican Albums Chart και στο νούμερο 2 στο Billboard Latin Pop Albums chart. «Καλύτερο γκρουπ της χρονιάς», «Καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς», «Καλύτερη συναυλία» και «Καλύτερο τραγούδι της χρονιάς» είναι μερικοί από τους τίτλους που συναντάς με τις φωτογραφίες της από το συγκρότημα RBD. Η όμορφη Περόνι διαθέτει δική της σειρά ρούχων ενώ είναι και το κεντρικό μοντέλο για την καμπάνια NYX Cosmetics. Στο παρελθόν έκανε διαφημίσεις με την Pantene. Το 2014, έκοψε τα μαλλιά της για να συγκεντρώσει χρήματα για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Είναι στη λίστα με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου για το ισπανόφωνο People επί οκτώ συναπτά έτη. Φυσικά έχει φιλανθρωπικό έργο, είναι Πρέσβειρα του PADF, ενός οργανισμού με αποστολή την ευαισθητοποίηση και την καταπολέμηση της παιδικής εργασίας.

Είναι η πρώτη Λατινοαμερικανίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε τρεις σειρές μέσω streaming στο Netflix, το Amazon και το Claro Video. Στη Σκοτεινή Επιθυμία του Netflix μπήκε στην 1η θέση στο Top 10 των Μεξικό, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Ισπανία, Δομινικανή Δημοκρατία, Περού, Κόστα Ρίκα, Αργεντινή, Παραγουάη, Ονδούρα, Ελ Σαλβαδόρ, Εκουαδόρ, Ισραήλ, Νικαράγουα, Χιλή, Βολιβία και Κολομβία.