H Mαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, τη νέα της ζωή με την κόρη της, αλλά και τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή.

Η γνωστή YouTuber κι επιχειρηματίας δήλωσε αρχικά πως «είναι χαρούμενα… τρομοκρατημένη, μετά τη γέννηση της κόρης της».

«Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά έχω συνέχεια αγωνία αν είναι όλα καλά. Όταν μοιράστηκα την εγκυμοσύνη μου με τον κόσμο στον πέμπτο μήνα, ένιωσα περισσότερη προστασία», εξήγησε.

Όπως είπε παρακάτω, η εγκυμοσύνη της ήταν αρκετά δύσκολη, ιδιαίτερα κατά τους πρώτους μήνες. «Ήμουν χάλια στην αρχή, έκανα συνέχεια εμετούς, έχασα κιλά. Αυτό που προσπαθούσα να κάνω μέσα στην εγκυμοσύνη ήταν να σκέφτομαι πώς θα ήταν η καθημερινότητά μου μετά το παιδί, μαζί του. Θα μπορεί να είναι μαζί μας Τον ελεύθερο χρόνο που έχω τώρα, θα τον έχω μετά; Ας προετοιμαστώ από τώρα. Σε κάτι που είναι παντελώς άγνωστο, τι προετοιμασία να κάνεις;», δήλωσε.

Σχετικά με τη γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε πως αυτό που την «τράβηξε» πάνω του ήταν το πόσο «αντιτηλεοπτικός» είναι.

«Είχα δει τον Ίαν Στρατή το 2016 στο X-Factor και μου έκανε εντύπωση το πόσο αντιτηλεοπτικός ήταν. Αντιμετώπιζε τις κάμερες με έναν δικό του τρόπο. Γνωριστήκαμε στο μιούζικαλ Hair. Λέω “σοβαρή δουλειά θα είναι για να έχουν πάρει τον Ίαν”. Κρατήσαμε κάποιες επαφές μέχρι να ξαναβρεθούμε και να πούμε ότι “εντάξει μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας τελικά”. Μου άρεσε που τον ήξερα από πιο πριν και τον είδα να μεγαλώνει, να αλλάζει και να ωριμάζει», τονίζει.

«Ο Ίαν ήταν γεννημένος μπαμπάς. Είναι από τους άντρες που ήθελαν από πολύ μικροί να κάνουν παιδιά. Τώρα έγινε 30 ετών. Η κόρη μας είναι πολύ συνεργάσιμο μωρό, μοιραζόμαστε πολλά πράγματα στην φροντίδα της. Το περίμενα ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ μας ως ζευγάρι, το φοβόμουν πάρα πολύ αυτό το κομμάτι», πρόσθεσε.

Τέλος, για το όνομα της κόρης της, που θα είναι «Ολίβια», ανέφερε: «Κάναμε ένα ψευτο-baby shower επτά άνθρωποι που ήξεραν το φύλο του μωρού μας. Εκείνη την ημέρα ψάξαμε 400 ονόματα στην Google. Η φίλη μου η Γωγώ που δουλεύουμε μαζί πέταξε το Ολίβια και εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε πει ότι μας άρεσε το “Λιβ Τάιλερ” και τότε είπα “καλέ αυτό είναι καταπληκτικό”. Μας αρέσει το Ολίβια, είναι πολύ γλυκό».

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση της μετά τη γέννηση της κόρης της

Διαβάστε περισσότερα