Η Μαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την κόρη της, αλλά και το Ρουκ Ζουκ.

Η πρώην παρουσιάστρια αρχικά ανέφερε: «Δεν έχει τολμήσει κανείς να μου κάνει πρόταση για γυμνή φωτογράφιση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τα παιδικά της χρόνια: «Ως έφηβη ήμουν αγοροκόριτσο και ζωηρή σαν παλιόπαιδο, καθόλου θηλυκό. Ήμουν το κορίτσι που έπρεπε να κάνει πόλεμο κανείς για να διεκδικήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ το άθλημα σεξ. Στα 20 μου είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή και συνειδητά άργησα».

Μίλησε επίσης, για τα φλερτ που δέχεται σήμερα: «Τυχαίνει να με φλερτάρουν στις ταράτσες που ανεβαίνω με τον γερανό για να σώσω γάτες, αλλά δεν τους συναντώ μετά».

Όσο για την κόρη της, ανέφερε: «Η κόρη μου έχει τελειώσει υποκριτική και θα συμμετάσχει σε κάτι. Η Σοφίνα είναι του ροζ και της νεράιδας. Όχι σαν εμένα. Η σχέση μας με τον πατέρα της Σοφίνας είναι πλέον υποστηρικτική. Τον αγαπώ, γιατί προσέχει το παιδί μου».

Τέλος, για το «Ρουκ Ζουκ», δήλωσε: «Εγώ έπρεπε να έχω πάρει τη Ζέτα Μακρυπούλια και να την είχα κάνει κόσκινo; Στενοχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το Ρουκ Ζουκ γιατί μήνες πριν είχα πάει να πάρω τα δικαιώματα, πριν το πάρει ο ΑΝΤ1, αλλά δεν πρόλαβα. Θέλω να κάνω ένα επετειακό “Ρουκ Ζουκ” με ανθρώπους που είχαν παίξει σε αυτό που παρουσίαζα».

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε…» (vid)

Διαβάστε ακόμη: