Ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας και ιδιοκτήτης των Charlotte Hornets, Μάικλ Τζόρνταν και ο Έλληνας αστέρας του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο εντάχθηκαν στο «ρόστερ» των αθλητών που έχουν επενδύσει στο brand πολυτελών ρολογιών χειρών WatchBox.

Πρόκειται για μία εταιρεία που λειτουργεί κυρίως ηλεκτρονικά και επιτρέπει στους επισκέπτες της πλατφόρμας της να αγοράζουν, να πουλάνε και να ανταλλάσουν επώνυμα, πολυτελή ρολόγια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της WatchBox σήμερα, η εταιρεία συγκέντρωσε 165 εκατ. δολάρια στον πιο πρόσφατο κύκλο χρηματοδότησης και παρότι δεν ανακοίνωσε επίσημα το ποσό της τελικής αποτίμησης, πηγές του CNBC αναφέρουν πως η τελευταία εισροή κεφαλαίων ανέβασε τη συνολική αποτίμηση της WatchBox κοντά στο 1 δισ. δολάρια.

Τη Δευτέρα, σε συνέντευξη του, ο CEO της εταιρείας Τζάστιν Ρέις εκτίμησε πως η εταιρεία θα αγγίξει τα 300 εκατ. σε καθαρά έσοδα για το 2021 και ίσως προβεί σε δημόσια προσφορά στο μέλλον.

Όπως ανέφερε, η σύνδεση της WatchBox με ονόματα όπως αυτά των Τζόρνταν και Αντετοκούνμπο θα βοηθήσουν το brand να ανταγωνιστεί άλλες πλατφόρμες του χώρου.