search

LIFESTYLE

Μαντόνα: Ποζάρει τόπλες αλλά «κανείς δεν θέλει να δει μια ηλικιωμένη γυναίκα με τα εσώρουχά της»

Ορισμένοι followers έσπευσαν να επαινέσουν τη Μαντόνα για το γεγονός ότι πέρασε «καλά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ άλλοι «κατακεραύνωσαν» την τραγουδίστρια επειδή δεν «συμπεριφέρεται σαν μια γυναίκα στην ηλικία της».

Μαντόνα: Ποζάρει τόπλες αλλά «κανείς δεν θέλει να δει μια ηλικιωμένη γυναίκα με τα εσώρουχά της»

Για ακόμα μια φορά σόκαρε τους θαυμαστές της η Μαντόνα ποζάροντας τόπλες στο Instagram.

Στη φωτογράφιση, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μαύρες κάλτσες ενώ σε όλα τα στιγμιότυπα που ανέβασε χρησιμοποίησε μια τσάντα για να καλύψει το γυμνό της στήθος.

Μαντόνα: Ποζάρει τόπλες αλλά «κανείς δεν θέλει να δει μια ηλικιωμένη γυναίκα με τα εσώρουχά της»

Σε ένα άλλο από τα στιγμιότυπα, η 64χρονη χρησιμοποίησε την κίτρινη επώνυμη τσάντα της για να καλύψει τα οπίσθιά της, καθώς έσκυβε μπροστά με τα δαντελένια εσώρουχα.

«Κανείς δεν θέλει να δει μια ηλικιωμένη γυναίκα με τα εσώρουχά της, ακόμα κι αν πρόκειται για τη Μαντόνα»

Ενώ ορισμένοι followers έσπευσαν να επαινέσουν τη Μαντόνα για το γεγονός ότι πέρασε «καλά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλοι κατακεραύνωσαν την τραγουδίστρια επειδή δεν «συμπεριφέρεται σαν μια γυναίκα στην ηλικία της».

«Ο κόσμος περιφρονεί μια γυναίκα που αρνείται να γεράσει με χάρη» έγραψε κάποιος στα σχόλια. «Η Madonna δεν έκανε ποτέ αυτό που ήθελαν οι άλλοι και μου αρέσει που δεν θα γίνει μια αξιοσέβαστη “γιαγιά” γι’ αυτούς τώρα».

«Απολαμβάνεις τη ζωή σου και οι άνθρωποι που σε επικρίνουν είναι απλά ζηλόφθονες και βαρετοί… Κάνε ό,τι θέλεις, όπως πάντα… Και παρεμπιπτόντως είσαι καταπληκτική», συμπλήρωσε ένας άλλος follower.

Ωστόσο, άλλοι αποκάλεσαν την τραγουδίστρια «ναυάγιο» και την παρακάλεσαν να σταματήσει να δημοσιεύει τέτοια «ενοχλητικά» πράγματα.

«Όχι. Απολύτως όχι», έγραψε ένας follower, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Κανείς δεν θέλει να δει μια ηλικιωμένη γυναίκα με τα εσώρουχά της, ακόμα κι αν πρόκειται για τη Μαντόνα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

 

Διαβάστε ακόμη: