Το μουσείο Madame Tussauds στο Λονδίνο απομάκρυνε τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από την έκθεση με τα υπόλοιπα ομοιώματα μελών της βασιλικής οικογένειας και αποφάσισε να τους τοποθετήσει κοντά στους φίλους του στο Χόλυγουντ

The wax figures of the Duke, 36, and Duchess of Sussex, 39, have been placed in a Hollywood zone at Madame Tussauds London.

Μετά την ανακοίνωση του πριγκιπικού ζευγαριού ότι θέλει να παραιτηθεί από τα καθήκοντα και τα προνόμοιά του, το μουσείο απομάκρυνε από το πλευρό της «κέρινης Ελισάβετ Β’» τα ομοιώματά τους. Μέχρι σήμερα, ο Χάρι και η Μέγκαν στέκονταν δίπλα στην βασίλισσα της Αγγλίας και τον σύζυγό της Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου, ενώ από την άλλη μεριά βρίσκονταν – και παραμένουν – ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

The waxworks have now been placed in a new Awards Party zone along with their showbiz friends like George Clooney and Victoria and David Beckham

Η Madame Tussauds μεταφέρει τις φιγούρες του πρίγκιπα Χάρι και του Μέγκαν Μάρκλ από τη βασιλική οθόνη στη ζώνη του Χόλιγουντ μαζί με φίλους όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ για να «αντικατοπτρίσουν τη νέα τους θέση ως αγαπημένα της λίστας Α»

Οι φιγούρες του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ έχουν τοποθετηθεί σε μια ζώνη του Χόλιγουντ στο Madame Tussauds London.

Το μουσείο χώρισε τον Πρίγκιπα Χάρι, 36 ετών και τον Μέγκαν Μάρκλ, 39 ετών, από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια πέρυσι μετά τη δήλωση του ζεύγους ότι θα «επιστρέψουν» ως ανώτεροι βασιλείς.

The museum initially separated Prince Harry and Meghan Markle from the rest of the royal family following the couple's bombshell statement that they are to 'step back' as senior royals

Χόλιγουντ

Τα ομοιώματα έχουν πλέον τοποθετηθεί σε μια νέα ζώνη πάρτι βραβείων μαζί με τους φίλους τους στο showbiz όπως ο George Clooney και η Victoria και ο David Beckham.

Ο Tim Waters, Γενικός Διευθυντής της Madame Tussauds London, είπε στη The Sun: «Πάντα προσεκτικός για το τοπίο των διασημοτήτων, μετακινήσαμε τις φιγούρες του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ για να τους ενώσουμε με  τους φίλους τους στο Χόλιγουντ, αντικατοπτρίζοντας τη νέα τους θέση στην παγκόσμια σκηνή .

Wax replicas of the pair previously stood next to the Queen and the Duke of Edinburgh, with Kate Middleton and Prince William on the other side (pictured)

Μια πιο λαμπερή ζωή

Το 2019, το ομοίωμα της Δούκισσας μεταφέρθηκε για λίγο σε ένα λαμπερό μπαρ δίπλα σε φίλους του A-lister όπως οι The Beckhams και ο Tom Hardy.

Η Steve Davies, προηγούμενη Γενική Διευθύντρια στο μουσείο, δήλωσε: «Η Meghan συνεχίζει να χαράζει τη δική της μοντέρνα ζωή ως βασιλική και θέλουμε να αντικατοπτρίσουμε την ανεξάρτητη προσωπικότητά της στο αξιοθέατο.

Και πέρυσι, οι φιγούρες αφαιρέθηκαν από το υπόλοιπο βασιλικό σετ με το tweet του venue: «Πρέπει να σεβόμαστε τις επιθυμίες τους #Megxit».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.