Η Λούρδη Λεόν φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια της Dion Lee με σέξι διάθεση, ποζάροντας ακόμα και ολόγυμνη.

Η 26χρονη entertainer Λούρδη Λεόν, κόρη της βασίλισσας της pop Μαντόνα, η οποία ακούει και στο όνομα «Lola», είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας Cage Chain του οίκου μόδας Dion Lee, την οποία επιμελήθηκε η φωτογράφος Carlota Guerrero.

Το brand τόνισε σχετικά με την καμπάνια: «Η καμπάνια αναδεικνύει την αλυσίδα που συναντά κανείς στις τσάντες, τα κοσμήματα και στη ready-to-wear συλλογή. Η custom-made αλυσίδα φτιάχτηκε στο Arezzo της Ιταλίας και αποτελεί την υπογραφή του brand».

Η Λούρδη είναι το μεγαλύτερο παιδί της Μαντόνα και πατέρας της είναι ο personal trainer και ηθοποιός Κάρλος Λεόν. Η ίδια ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και πέρυσι έκανε το μουσικό της ντεμπούτο με το καλλιτεχνικό όνομα Lolahol.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στο Instagram τόσο ο οίκος Dion Lee όσο και η Λούρδη, βλέπουμε το νεαρό μοντέλο να φορά τις εκκεντρικές δημιουργίες της νέας συλλογής, όπου οι αλυσίδες πρωταγωνιστούν. Πανύψηλες thigh-high μπότες, εφαρμοστά φορέματα, κορσέδες και δέρμα συνθέτουν μια καμπάνια με άφθονες πινελιές «50 shades of Grey».

Πρόσφατα, η μητέρα της Λούρδης, Μαντόνα, είχε περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, που έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο. Η βασίλισσας της pop έκανε μια ανάρτηση στην οποία ευχαρίστησε τα παιδιά της για τη στήριξή τους. «Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να το δω. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στο φαινομενικά ατελείωτο δόσιμο… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά. Το ίδιο και η αγάπη και η υποστήριξη από τους φίλους μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαντόνα στην ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: