Το βράδυ της Παρασκευής οι κήποι του Βυζαντινού Χριστιανικού Μουσείου υποδέχθηκαν την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Η αφορμή; Το τέταρτο παιδί του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, η Θεοδώρα παντρεύεται τον δικηγόρο σύντροφό της, Μάθιου Κουμάρ σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Οι Μάθιου Κουμάρ, Θεοδώρα, Άννα Μαρία και Νικόλαος.

Μια μέρα πριν από τον γάμο τους πραγματοποιήθηκε pre wedding δείπνο στον κήπο του Βυζαντινού Χριστιανικού Μουσείου . Παρόντες η μητέρα της νύφης Άννα Μαρία, ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους, η Αλεξία με τον σύζυγό της και την οικογένειά τους, ο Νικόλαος και ο Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ. Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος επέλεξε φόρεμα HUISHAN ZHANG,αξίας 3.948 ευρώ, vintage τσάντα Chanel και κομψά πέδιλα Francesco Russo, 950 ευρώ.

Η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος.

Εκεί ήταν η αδελφή της Άννας Μαρίας, πριγκίπισσα Βενεδίκτη.

Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η Σοφία της Ισπανίας με τις κόρες της Ινφάντα Έλενα και Χριστίνα αλλά και, η Ειρήνη της Δανίας. Και οι δυο είναι οι αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και θείες της νύφης.

Οι Σοφία της Ισπανίας με την αδελφή της Ειρήνη και τις κόρες της Ινφάντα Έλενα και Χριστίνα.

Όσο για τα looks της Μαρί Σαντάλ και της Μαρίας Ολυμπίας. Η σύζυγος του Παύλου επέλεξε midi φόρεμα Louis Vuitton και σανδάλια Aquazzura.

H Mαρία Ολυμπία διάλεξε sequined φόρεμα Prada αξίας 5.000 ευρώ περίπου και clutch Olympia LeTan x Maria Olympia, αξίας 2.265 ευρώ.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά τους. Δίπλα στη μητέρα της η απαστράπτουσα Μαρία Ολυμπία.

Διαβάστε ακόμη: