Ντυμένη στα λευκά και συνοδευόμενη από τον αδελφό της, Παύλο έφθασε στη Μητρόπολη Αθηνών η Θεοδώρα. Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μάθιου Κουμάρ και έλαμπε από χαρά και ευτυχία.

Η Θεοδώρα επέλεξε ένα παραμυθένιο λευκό νυφικό με δαντέλα συνδυασμένο με πέπλο. Στα μαλλιά της φόρεσε επίσης τιάρα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Κουμπάροι (και παράνυφες) του ζευγαριού είναι οι: Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος αλλά και τρία ανίψια της νύφης, Μαρία Ολυμπία, Αχιλλέας Ανδρέας (παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ) και Αριέττα Μοράλες (κόρη της Αλεξίας και του Κάρλος Μοράλες).

Η Μαρία Ολυμπία ήταν αυτή που βρέθηκε κοντά στη νύφη και τη βοήθησε μάλιστα να φτιάξει την ουρά από το νυφικό της. Μαζί με τις υπόλοιπες παράνυφες, η Μαρία Ολυμπία φόρεσε σατέν λιλά φόρεμα.

Στην τελετή χοροστατεί ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος. Το ζευγάρι μάλιστα, επέλεξε ο γάμος του να γίνει στην Αθήνα λόγω των ιδιαίτερων δεσμών της οικογένειας με την Ελλάδα, καθώς επίσης και για να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους την ελληνική φιλοξενία και κουλτούρα.