Η Λότι Μος μίλησε για την απεξάρτηση και την εμπειρία της μέχρι σήμερα, ενώ εξήγησε τι ήταν αυτό που την έκανε να το πάρει απόφαση.

Η 25χρονη αδερφή της Κέιτ Μος παραδέχτηκε μιλώντας στη Sun πως είχε φτάσει να είναι εθισμένη σε πολύ ανησυχητικό βαθμό στην κοκαΐνη.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα λόγια μιας φίλης της ήταν που την οδήγησαν να αναζητήσει μια λύση. «Δεν ήξερα πόσο καταθλιπτική ήμουν, γιατί είχα πιέσει πολλές φορές τον εαυτό μου και τον είχα ρίξει στο αλκοόλ και στις ουσίες».

Όταν η κολλητή της φίλη την επισκέφτηκε την περίοδο που ήταν εθισμένη και της είπε ότι χρειάζεται βοήθεια, ήταν μόνος άνθρωπος που άκουσε. «Ήρθε δίπλα μου και μου είπε “αυτή η εικόνα μου ραγίζει την καρδιά”. Χρειάζεσαι βοήθεια», αποκάλυψε η Λότι Μος.

«Ήταν ακριβώς η ώθηση που χρειαζόμουν. Πλέον, είμαι νηφάλια και νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου, αν και συνεχίζω να του ασκώ μεγάλη πίεση. Όμως, είμαι πιο χαρούμενο πνεύμα», συμπλήρωσε.

Κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν, η Λότι Μος αναφέρει πως συνειδητοποίησε ότι τα προβλήματα εθισμού της ξεκίνησαν όταν ήταν ακόμα έφηβο μοντέλο.

Διαβάστε ακόμη: