Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ και το μουσικό συγκρότημα Garbage αναμένεται να ερμηνεύσουν τραγούδια από τις ταινίες Τζέιμς Μποντ, στη φιλανθρωπική συναυλία “The Sound of 007”, την οποία θα φιλοξενήσει το Royal Albert Hall του Λονδίνου την 4η Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία εκδήλωση, με αφορμή τον εορτασμό των εξήντα χρόνων από την αποκάλυψη της απόλυτης κινηματογραφικής επιτυχίας.

Στην εκδήλωση, την οποία επιμελείται ο πεντάκις συνθέτης του Τζέιμς Μποντ, Ντέιβιντ Άρνολντ, θα λάβουν μέρος καλλιτέχνες που συμμετείχαν στα επίσημα μουσικά κομμάτια των εμβληματικών ταινιών καθώς και ιδιαίτεροι καλεσμένοι, όπως η Σελέστ, που θα ερμηνεύσουν τη δική τους διασκευή κλασσικών θεματικών τραγουδιών της κινηματογραφικής σειράς.

Η δημοσίευση του συγκροτήματος:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🩸garbage🩸 (@garbage)

Η Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα Συναυλιών πρόκειται να συνοδεύσει τους καλλιτέχνες, υπό τη διεύθυνση του Νίκολας Ντοντ.

Οι Garbage πρόκειται να ερμηνεύσουν το “The World Is Not Enough”, τραγούδι τους από την ομώνυμη ταινία του Μποντ του 1997, μαζί με τη Μπάσεϊ. «Μερικές φορές η ζωή είναι τόσο μαγική, δε μπορώ να το πιστέψω» έγραψε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Σίρλεϊ Μάνσον.

Οι παραγωγοί, Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι, ανέφεραν ότι η μουσική διαδραμάτιζε πάντοτε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των φιλμ 007 και πως στη συναυλία, θα εορτασθούν τα επιτεύγματα «θρυλικών» συνθετών και καλλιτεχνών, με τους οποίους είχαν την τιμή να συνεργασθούν.