Άργησε περίπου 1,5 χρόνο, αλλά επιτέλους ο τελευταίος Τζέιμς Μποντ του Ντάνιελ Κρεγκ έκανε παγκόσμια πρεμιέρα χθες, στο Λονδίνο. Από αύριο, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, θα προβάλλεται στους κινηματογράφους όλου του κόσμου.

william_kate

Με τη λίστα των καλεσμένων να απαρτίζεται από κατόχους βραβείων Όσκαρ αλλά και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, το No Time To Die έκανε επίσημη πρεμιέρα χθες στο Royal Albert Hall, στην πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο, στο πιο υψηλού κύρους κόκκινο χαλί στη βρετανική πρωτεύουσα, από την έναρξη της πανδημίας της covid-19.

Εντυπωσιακή Λασάντα Λιντς μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Λέα Σεϊντού

Ο 007 Ντάνιελ Κρεγκ περπάτησε στο κόκκινο χαλί -φορώντας ένα εντυπωσιακό φούξια βελούδινο σακάκι- παρέα με τα Βοnd Girls του.

Άκρως εντυπωσιακές και οι πρωταγωνίστριες του Τζέιμς Μποντ. Η Λασάνα Λιντς έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα περίτεχνο κίτρινο φόρεμα Vivienne Westwood Couture, η Λέα Σεϊντού ήταν πραγματικά αιθέρια με την ασημένια δημιουργία της Louis Vuitton και η Άνα ντε Άρμας κάτι παραπάνω από σέξι με το επίσης Louis Vuitton φόρεμά της με τα τολμηρά κοψίματα.

Λέα Σεϊντού

Φυσικά το «παρών» έδωσε και η Billie Eilish με τον αδελφό της Φινέα, καθώς είναι τα δύο άτομα που βρίσκονται πίσω από το τραγούδι No Time To Die.

Βillie Eilish

Φυσικά, το πολυαναμενόμενο κόκκινο χαλί του Τζέιμς Μποντ είχε βασιλική λάμψη με τα βασιλικά ζεύγη Κάρολος-Καμίλα και Μίντλετον-Γουίλιαμ να δίνουν το «παρών». Βασιλικές πηγές ανέφεραν μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ότι η κοινή εμφάνιση των δύο ζευγαριών ίσως αποκαλύπτει μια νέα εποχή για το παλάτι και ειδικά ανάμεσα στους δύο διαδόχους του θρόνου.

«Φαίνεσαι υπέροχη»

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν ομολογουμένως εκθαμβωτική με τη χρυσή της τουαλέτα, κάνοντας και τον Τζέιμς Μποντ να αναφωνήσει «φαίνεσαι υπέροχη».

Πρόσκληση για την πρεμιέρα είχαν λάβει επίσης υγειονομικοί και μέλη των ενόπλων δυνάμεων, ως ένα «ευχαριστώ» για το έργο τους στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δήλωσε στο Sky News από το κόκκινο χαλί: «Ειλικρινά δεν έχω κακές αναμνήσεις από τον ρόλο του Μποντ, θα χρειαστούν χρόνια για να τον αποβάλω». Τις προηγούμενες ημέρες είχε δηλώσει ότι πριν του γίνει η πρώτη κρούση για τον Μποντ δεν σκεφτόταν ποτέ ότι θα ενσαρκώσει τον 007.

Το No Time To Die είναι η τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ, μετά από 15 χρόνια ως… κατασκόπου με την άδεια να σκοτώνει. Ο Γκρεγκ είχε κάνει το ντεμπούτο του ως Μποντ το 2006 στο Casino Royale.

Άνα ντε Άρμας

Η προβολή του No Time To Die, της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο αναγκάστηκαν να κλείσουν αλλά και να επιβάλουν περιορισμούς στον αριθμό των θεατών, λόγω της πανδημίας.

Τζέιμς Μποντ - «Βασιλική» πρεμιέρα στο Λονδίνο για τον μυστικό πράκτορα | in.gr

Με τον νέο Μποντ η βιομηχανία της μεγάλης οθόνης ελπίζει ότι θα αυξήσει τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες στα προ πανδημίας επίπεδα.

«Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο καστ και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους και να ‘μαστε εδώ», είπε ο Κρεγκ στο Reuters.