Νέα μεταγραφική «βόμβα» είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η Λίβερπουλ. Ο Νικολό Μπαρέλα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Γιούργκεν Κλοπ και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα οι «κοκκινοι» έχουν καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου χαφ.

Ο Γερμανός προπονητής κινείται μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι και στόχος του είναι να δυναμώνει κάθε χρόνο τη Λίβερπουλ ώστε να διατηρηθεί σε κορυφαίο επίπεδο και να είναι σε θέση να διεκδικεί όλους τους τίτλους.

Φέτος έφθασε μια ανάσα από το απόλυτο. Από το να κατακτήσει τα πάντα. Για λίγο έχασε το πρωτάθλημα στο Νησί και το Champions League.

Οι δύο αυτές απώλειες όχι μόνο δεν πίκραναν τους «Κόκκινους» αλλά τους πείσμωσαν πιο πολύ. Θέλουν την επόμενη σεζόν να παρουσιαστούν ακόμη πιο δυνατοί. Πιο έτοιμοι να κατακτήσουν τα πάντα στο διάβα τους. Έτσι προχωρούν άμεσα στην κάλυψη των – όποιων – κενών υπάρχουν στο ρόστερ τους. Καρβάλιο, Νούνιες και Ράμσεϊ εντάχθηκαν στην οικογένεια της Λίβερπουλ.

Οι Ιταλοί και πιο συγκεκριμένα το CalcioMercato το πρωί της Τρίτης έφερε στο φως νέο μεταγραφικό σενάριο για τη Λίβερπουλ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο επόμενος στόχος του Γιούργκεν Κλοπ ακούει στο όνομα, Νικολό Μπαρέλα. Το αστέρι της Ίντερ βρίσκεται στο στόχαστρο των «Κόκκινων». O 25χρονος χαφ είναι κατά τον Γερμανό τεχνικό ο παίκτης – κλειδί, αυτός που θα ολοκληρώσει τη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ.

Οι φήμες είχαν συνδέσει τις δύο πλευρές και στο παρελθόν όμως τότε το σενάριο δεν είχε προχωρήσει. Τώρα η βρετανική ομάδα παρουσιάζεται πρόθυμη να φθάσει μέχρι το τέλος. Μάλιστα οι Ιταλοί αναφέρουν πως ήδη υπάρχει πρόταση, η οποία περιλαμβάνει χρήματα αλλά και τα δικαιώματα του Ναμπί Κειτά. Ο Αφρικανός χαφ ολοκλήρωσε μια πολύ καλή σεζόν στο Άνφιλντ όμως άπαντες στον σύλλογο θεωρούν πως δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω.

Ο Μπαρέλα όμως ίσως να είναι ο άνθρωπος που θα απογειώσει το οικοδόμημα που χτίζει ο Κλοπ. Ο παίκτης που μαζί με τους Φαμπίνιο και Τιάγκο θα δημιουργήσει μια τρομακτική τριάδα. Ένα απόρθητο κάστρο, το οποίο θα εμπνέει τους υπόλοιπους «κόκκινους».