Νεκρή είναι η ηθοποιός Lisa Banes η οποία πέθανε σε ηλικία 65 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο, αφού είχε χτυπηθεί από ένα μηχανοκίνητο πατίνι, πριν από 10 ημέρες περίπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον βρετανικό Τύπο, οι φίλοι της είπαν στο New York Post ότι η ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα. Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της Lisa Banes, ένας εκπρόσωπος είπε στην Entertainment Tonight: «Είμαστε συντετριμμένοι για την τραγική απώλεια της Lisa».

Μάλιστα, συμπλήρωσε το εξής: «Ήταν μια γυναίκα με ιδιαίτερο πνεύμα, καλοσύνη και γενναιοδωρία, αφοσιωμένη στη δουλειά της, είτε στη σκηνή είτε μπροστά από την κάμερα και ακόμα περισσότερο στη γυναίκα, την οικογένεια και τους φίλους της».

«Ήταν υπέροχη, ξεκαρδιστική και με μεγάλη καρδιά»

Η Lisa Banes έμεινε στη μνήμη πολλών για την ταινία «Gone Girl» για τον ρόλο της ως Marybeth Elliott, μητέρα του χαρακτήρα της Rosamund Pike. Εμφανίστηκε επίσης, σε blockbusters τη δεκαετία του 1980, όπως το «Cocktail», με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise και το «Young Guns», με τους Kiefer Sutherland και Charlie Sheen.

«Ήμαστε ευλογημένοι που την είχαμε στη ζωή μας», αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι. Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης είπε επίσης, στη Μetro ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Η Jill Sobule, τραγουδίστρια και φίλη της Lisa Banes, μοιράστηκε στο Twitter μερικές φωτογραφίες της, γράφοντας το εξής: «Ήταν υπέροχη, ξεκαρδιστική και με μεγάλη καρδιά. Πάντα με βοηθούσε στις πιο δύσκολες στιγμές μου. Ήταν αξιαγάπητη από τόσους πολλούς».

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναφορικά με το ατύχημα που είχε, η ηθοποιός ήταν στον δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της, Kathryn Kranhol, και διέσχιζε απέναντι όταν τη χτύπησε ένα σκούτερ, ο οδηγός του οποίου την εγκατέλειψε και τώρα αναζητείται από την αστυνομία.

Η Kathryn Kranhol μάλιστα, φανέρωσε πως η Banes ήταν σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική βλάβη, στο Νοσοκομείο Mount Sinai Morningside. Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «New York Daily News», είχε εκφράσει ότι «έχουμε αρκετές ημέρες μπροστά μας για να προσευχηθούμε για τη Lisa».