Ο Λιονέλ Μέσι έχει δώσει αρκετά δικαιώματα το τελευταίο χρονικό διάστημα και βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο των σσυζητήσεων. Αρχικά λόγω του καβγά που είχε με τον Ροντρίγκο στον αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή στο Μαρακανά για τα προκριματικά του Mundial και στη συνέχεια για το υποτιθέμενο ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή εκείνον και μια δημοσιογράφο. Ο Αργεντινός έχει καταφέρει χωρίς να το θέλει να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα.

Τώρα έρχεται ακόμη ένα γεγονός να τον φέρει ξανά στο προσκήνιο. Και πάλι όχι για τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα αλλά για το… παρασκήνιο. Το αμερικάνικο διαδικτυακό κανάλι CBS Sport πρότεινε στον Λιονέλ Μέσι να παρευρεθεί στην εκπομπή των Τιερί Ανρί, Τζέιμι Κάραχερ και Μίκα Ρίτσαρντς. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής προσπαθούσαν να κλείσουν ένα δυνατό όνομα και έκαναν πρόταση στον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος όμως αρνήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εκπομπής όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν στο φινάλε της τελευταίας χρονικά μετάδοσης, ο λόγος που ο Λιονέλ Μέσι είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» ήταν η παρουσία του Τζέιμι Κάραχερ. Οι δυο τους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς που κρατούν από το 2021 όταν ο Κάραχερ επέλεξε την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς και δεν συμπεριέλαβε τον Μέσι. Τότε ο Αργεντινός είχε στείλει προσωπικά μήνυμα στον Κάραχερ αποκαλώντας τον γάιδαρο.

Είναι σαφές πως από τότε μέχρι σήμερα οι δύο άνδρες δεν έχουν ξαναμιλήσει. Έτσι ο Μέσι δεν ήθελε να βρεθεί σε δύσκολη θέση και για τον λόγο αυτό πιθανότατα αρνήθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Διαβάστε ακόμη: