Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Βαρκελώνη δίνοντας τροφή για νέα σχόλια και φημολογίες για την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ που αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα της Παρί με τη Λιλ καθώς με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έριξε στο καναβάτσο τη Λιλ, χαρίζοντας το τρίποντο στην Παρί Σεν Ζερμέν και ένα… διήμερο ρεπό στους συμπαίκτες του.

Ο Γκαλτιέ έδωσε άδεια στους παίκτες των Παριζιάνων, με τον Μέσι να παίρνει το αεροπλάνο για την Βαρκελώνη! Ο φακός απαθανάτισε τον Μέσι στο αεροδρόμιο της ισπανικής πόλης και τα σενάρια για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα πήραν… φωτιά.

Με το θέμα του νέου συμβολαίου στην Παρί να οδηγείται προς ναυάγιο, οι φήμες για νέο «γάμο» με τους «μπλαουγκράνα» είναι κάτι παραπάνω από έντονες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μέσι δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού και το χθεσινό του ταξίδι στη Βαρκελώνη, φούντωσε τα σενάρια της επανασύνδεσης με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Μένει να φανεί λοιπόν, αν υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό των τελευταίων μερών. Αξίζει να σημειωθεί, πως αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, τότε, στο τραπέζι υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο μετακόμισης στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

Διαβάστε περισσότερα