Η Λίντσεϊ Λόχαν πoυ πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία «Mean Girls» του 2004 φέρεται να πληρώθηκε με πάνω από 500.000 δολάρια για να κάνει μια cameo εμφάνιση στο νέο ομώνυμο φιλμ – μιούζικαλ, 20 χρόνια μετά.

Στην ταινία του 2004, η ηθοποιός ενσάρκωσε μια νεοφερμένη έφηβη, την Κέιντι Χέρον σε αμερικανικό σχολείο (ως τότε βρίσκονταν με τους γονείς της στην Αφρική και έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι), ανακαλύπτοντας νωρίς πως το bullying μετά και την κόντρα της με τις «plastics», την τριπλέτα με πιο δημοφιλή και… κουλ παρέα κοριτσιών.

Αν και η Λόχαν δεν υποδύεται ούτε μια εκδοχή flashback ούτε μια μεγαλύτερη συγγενή του εφηβικού alter ego της Κέιντι από το «Mean Girls», η σκηνή της προσφέρει μια έξυπνη γέφυρα μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, ενώ για μισή ημέρα δουλειάς πληρώθηκε με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό του… μισού εκατ. δολαρίων!

Η 37χρονη μάλιστα τίμησε με την παρουσία της την σεναριογράφο και παραγωγό, Τίνα Φέι που ενσαρκώνει ξανά τον ρόλο της δασκάλας, ενώ η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου. Το «Mean Girls» κατέλαβε την πρώτη θέση στο αμερικανικό box office το περασμένο Σαββατοκύριακο με κέρδη άνω των 33 εκατομμυρίων δολαρίων.

H πλοκή

Η ταινία είναι βασισμένη στη θεατρική μεταφορά της ταινίας του 2004 στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ το 2018 σε σενάριο που έγραψαν οι Νελ Μπέντζαμιν και Τίνα Φέι, η οποία έχει αναλάβει μέρος της παραγωγής, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Σαμάνθα Τζέιν και Αρτούρο Πέρεζ Τζ. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή, «η νέα μαθήτρια (Ανγκάρι Ράις ) από την Αφρική, που μόλις μετακόμισε στα προάστια του Ιλινόις, καλωσορίζεται από την ελίτ ομάδα δημοφιλών κοριτσιών “The Plastics” με αρχηγό τη Ρετζίνα (Ρενέ Ραπ) και τα τσιράκια της.

Ωστόσο, όταν θα κάνει το μεγάλο λάθος να ερωτευτεί τον πρώην φίλο της αρχηγού, τον Άρον (Κρίστοφερ Μπράινι) βρίσκει τον εαυτό της θήραμα στο στόχαστρο της Regina. Καθώ σχεδιάζει να καταστρέψει το κορυφαίο αρπακτικό της ομάδας με τη βοήθεια των φίλων της, πρέπει να μάθει πώς να μείνει πιστή στον εαυτό της, ενώ περιηγείται στην πιο απαίσια ζούγκλα από όλες».

Διαβάστε ακόμη: