Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris» Lily Collins παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Charlie McDowell, με τον γάμο τους να είναι λες και έχει βγει από παραμύθι.

Η μυστική τελετή έγινε στο Dunton Hot Springs του Κολοράντο και το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσε η ίδια η Lily Collins μέσα από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram την Τρίτη, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες.

Δίπλα στη γαμήλια φωτογραφία η ηθοποιός έγραψε: «Ποτέ δεν ήθελα να ανήκω σε κάποιον περισσότερο από τώρα, σε εσένα. Και τώρα γίνομαι σύζυγός σου. Από τις 4 Σεπτεμβρίου 2021 ανήκουμε και επίσημα ο ένας στον άλλον για πάντα. Σε αγαπώ πάνω από όλα».

Πολύ ευτυχισμένη η γνωστή ηθοποιός

Και να σημειωθεί πως το ζευγάρι δεν είχε πει τίποτα δημοσίως για τον επικείμενο γάμο, τον οποίο η Lily Collins επιβεβαίωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όπου μοιράστηκε με τους followers μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πολύ ευτυχισμένη για το νέο βήμα στη ζωή της, στο πλάι του εκλεκτού της καρδιάς της.

Άλλωστε, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Emily in Paris», ήταν εκθαμβωτική. Επέλεξε ένα νυφικό με μακριά μανίκια και δαντέλα του οίκου Ralph Lauren, το οποίο θα ήταν ταιριαστό για οποιοδήποτε παραμύθι.

Ειδικότερα, το νυφικό της ήταν σε στενή γραμμή με μακριά ουρά και μανίκια, ενώ από πάνω, αντί για πέπλο, φορούσε μια εντυπωσιακή δαντελένια κάπα. Ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα κλασικό μαύρο σμόκιν.

Οι στιλίστες που ανέλαβαν την εμφάνιση της 32χρονης νύφης ήταν οι Rob Zangardi και Mariel Haenn. Το νυφικό, το οποίο είχε ψηλό λαιμό, ταίριαξε άψογα με τη δαντελένια κάπα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά.

Γνωρίστηκαν το 2019, αρραβωνιάστηκαν το 2020 και παντρεύτηκαν το 2021

Την πρώτη φωτογραφία πάντως, ακολούθησαν άλλες δύο με εξίσου συγκινητικά λόγια.

«Ξεκίνησε σαν παραμύθι και τώρα είναι η πραγματικότητά μου», έγραψε η 31χρονη ηθοποιός. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2019 και αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020.