Η διοίκηση της LIDL Ελλάς ανακοίνωσε ότι προχωρά στη χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών συνολικού ύψους 6.7 εκατ. ευρώ για το σύνολο των εργαζομένων, ως επιβράβευση για τη συλλογική προσπάθεια και συνεισφορά εκείνων, κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Αυτή η ενίσχυση έρχεται να προστεθεί σε ένα πακέτο παροχών συνολικής αξίας δύο εκατ. ευρώ που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο και έχει υλοποιηθεί, όσο και στο ήδη υπάρχον ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών της εταιρείας.

«Αντιμετωπίζουμε άλλη μία ιδιαίτερη χρονιά. Για ακόμη μία φορά, καλούμαστε να εργασθούμε όλες και όλοι μαζί, με τον μοναδικό τρόπο που χαρακτηρίζει την ομάδα της LIDL Ελλάς, με εμπιστοσύνη, αισιοδοξία, φιλοδοξία, δικαιοσύνη και ομαδικότητα, κάτω από τις πλέον απαιτητικές συνθήκες, ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς», ανέφερε ο Μάρτιν Μπραντενμπούργκερ, Πρόεδρος διοίκησης της εταιρείας.

Στη LIDL Ελλάς, οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά και η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα, για μία ακόμη φορά, την αφοσίωση και τις συνεχείς επενδύσεις με επίκεντρο τους ανθρώπους της. Για αυτό και παραμένει Κορυφαίος Εργοδότης για 7η συνεχόμενη χρονιά, επισημάνθηκε στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη: