Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η σύντροφός του, Βιτόρια Σερέτι, εντοπίστηκαν σε ένα ρομαντικό δείπνο το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 49χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο βρέθηκαν στο νέο εστιατόριο «Cipriani» στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Στις νέες φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six, ο Ντι Κάπριο προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, καθώς εθεάθη να φεύγει από το πολυτελές εστιατόριο φορώντας μαύρο καπέλο, μια μαύρη ζακέτα, μαύρο τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Η Σερέτι εντυπωσίασε με ένα ασημένιο μπλουζάκι με παγιέτες και βαθύ ντεκολτέ, που φορούσε κάτω από ένα λευκό bomber μπουφάν με γούνινο τελείωμα στον λαιμό.

Το ζευγάρι έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες. Πιο πρόσφατα, εντοπίστηκαν να βγαίνουν από ένα παριζιάνικο εστιατόριο τον Δεκέμβριο του 2023. Φάνηκε ότι ήθελαν η παρουσία τους να μείνει κρυφή, καθώς έφυγαν χωριστά από το εστιατόριο.

Εβδομάδες πριν, ο σταρ του Χόλιγουντ εντοπίστηκε να περνάει χρόνο με το μοντέλο και την οικογένειά της στο Λονδίνο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Επίσης, η Σερέτι βρισκόταν στο πλευρό του Ντι Κάπριο όταν ο ίδιος έκλεισε τα 49α γενέθλιά του τον Νοέμβριο του 2023 σε ένα πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς. Αυτόπτης μάρτυρας στην εκδήλωση δήλωσε ότι το ζευγάρι ήταν «τρυφερό και φιλιόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας».

Τον Σεπτέμβριο του 2023, ένα άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στο Page Six ότι «περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες». «Απολαμβάνουν να γνωρίζονται σε βαθύτερο επίπεδο», πρόσθεσε η πηγή.

Ο Ντι Κάπριο και η Σερέτι εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί σε ένα κλαμπ στην Ίμπιζα της Ισπανίας τον Αύγουστο του 2023, όπου φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται παθιασμένα.

Διαβάστε ακόμη: