Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Ταύρου, όταν νταλίκα που μετέφερε πορτοκάλια ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ήταν 3.30 ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο οδηγός νταλίκας που μετέφερε οπωροκηπευτικά, στη λεωφόρο Κηφισού λίγο πριν τη συμβολή με την Αγίας Άννης που μπαίνει στην Λαχαναγορά του Ρέντη, χάνει τον έλεγχο του οχήματός και χτυπάει στο πίσω μέρος της στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανετράπη.

Τροχαίο με νταλίκα στη λεωφόρο Κηφισού: Διένυσε μία τρελή πορεία περίπου 100-130 μέτρων

Η νταλίκα στη συνέχεια διένυσε μία τρελή πορεία περίπου 100-130 μέτρων, και ντελαπάρισε στον δρόμο. Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία καθώς και γερανοφόρα οχήματα, σε μια προσπάθεια να σηκώσουν την νταλίκα.

Τα οπωροκηπευτικά είχαν πέσει και στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού, και μεταξύ άλλων έριξαν από τη σφοδρότητα και μία κολόνα. Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο έχει κάποιες αμυχές. Στο σημείο βρέθηκε και το ΕΚΑΒ το οποίο, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Σημειώνεται ότι από την ώρα που έγινε το τροχαίο, ήταν κλειστό το ρεύμα προς τη Λαχαναγορά, μετά τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, καθώς τα οπωροκηπευτικά έχουν πέσει στον δρόμο με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η έλευση των αυτοκινήτων.

Τροχαίο με νταλίκα στη λεωφόρο Κηφισού: «Αγώνας δρόμου» να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος

Επίσης, από τον δήμο Ρέντη αρμόδιες αρχές έσπευσαν στο σημείο της ανατροπής της νταλίκας για να καθαρίσουν τον δρόμο ώστε να δοθούν στην  κυκλοφορία δύο λωρίδες, ενώ «αγώνας» έχει γίνει να δοθεί στην κυκλοφορία και το υπόλοιπο μέρος του δρόμου έτσι ώστε να μείνει κλειστή μόνο η ΛΕΑ, στην οποία βρίσκεται το μπροστινό μέρος της νταλίκας, ντελαπαρισμένο.

Διαβάστε ακόμη: