Το Tinder επιτρέπει στους χρήστες του να περιηγούνται στα προφίλ άλλων και να παραμένουν κρυφοί, όμως για να αποκτήσουν αυτή την λειτουργία θα πρέπει να πληρώσουν το κατάλληλο αντίτιμο.

Σε μια ανάρτηση στο newsroom του Tinder, η εφαρμογή γνωριμιών ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία ανώνυμης περιήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σύρετε τα προφίλ χωρίς να εμφανίζονται στη ροή των προτάσεών τους, εκτός εάν σας “αρέσουν”. Ο αλγόριθμος του Tinder εμφανίζει το προφίλ σας στις προτάσεις άλλων μελών, είτε κάνετε σάρωση προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά πάνω τους. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης θα κρύψει το προφίλ σας από άλλους χρήστες, εκτός εάν έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον, κάτι που θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι το προφίλ σας θα το βλέπουν τα άτομα που θέλετε να το δουν.

Το μειονέκτημα είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα δυνατότητα μόνο εάν πληρώσετε για Tinder Plus, Gold και Platinum, τα οποία διατίθενται σε μια σειρά τιμών ανάλογα με την ηλικία σας και το χρονικό διάστημα που θέλετε να εγγραφείτε. Και ενώ μπορείτε να αποκρύψετε το προφίλ σας δωρεάν, η ενεργοποίηση της δυνατότητας σημαίνει ότι δεν θα εμφανίζεστε σε κανέναν στην εφαρμογή και ότι δεν μπορείτε να προβάλετε κανέναν άλλον, κάτι που προφανώς δυσκολεύει εάν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή βρείτε μια ημερομηνία.

Εφόσον δεν θέλετε να πληρώσετε η εταιρεία διαθέτει μια άλλη χρήσιμη λειτουργία για όλους, τη δυνατότητα αποκλεισμού προφίλ που εμφανίζονται στη ροή σας. Αυτό βασίζεται στη δυνατότητα που σας επιτρέπει να αποκλείσετε συγκεκριμένες επαφές στο Tinder και μπορεί να σας φανεί χρήσιμο εάν δεν θέλετε να δείτε έναν πρώην ή έναν συνάδελφο ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμη: