Η LEGO συνηθίζει να παρουσιάζει σε παιχνίδι αγαπημένες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και φανταστικούς χαρακτήρες– όπως ο Μπάτμαν, ο Χάρι Πότερ, τα Φιλαράκια και το Baby Yoda. Τώρα υπάρχει άλλο ένα αγαπημένο παιχνίδι των θαυμαστών του είδους. Το «LEGO: The Office» με πάνω από δώδεκα χαρακτήρες από την πολύ εύστοχη βρετανική σειρά με τον κωμικό Ρίκι Τζερβέις. Χάρη στις προσπάθειες του σχεδιαστή Jaijai Lewis, μπορείτε τώρα να αναδημιουργήσετε το δικό σας μικρό σύμπαν γραφείου 1.164 τεμαχίων.

Αυτή η απίστευτη αναπαραγωγή έρχεται με 15 μίνι φιγούρες μερικών από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, όπως ο Michael Scott και ο Dwight Schrute. Υπάρχει ακόμη και μια φιγούρα LEGO της γάτας της Άντζελα, του Garbage. Σε 12 από τις μίνι φιγούρες, μπορείτε να γυρίσετε το κεφάλι τους για να δείξετε μια διαφορετική έκφραση προσώπου. Υπάρχει όμως ένας χαρακτήρας που οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι λείπει – ο Άντι. Η LEGO φρόντισε να αντιμετωπίσει την απουσία του στο Twitter, λέγοντας παιχνιδιάρικα: «Είναι μακριά και δουλεύει πάνω στις… ικανότητες διαχείρισης».

Με πλάτος που ξεπερνά τις 12 ίντσες, το πλατό έχει μίνι εκδοχές μερικών από τις πιο εμβληματικές γωνιές του The Office, όπως το γραφείο υποδοχής, τα γραφεία του Jim και του Dwight και το «νησί» του γραφείου της Phyllis και του Stanley. Το γραφείο του Μάικλ μπορεί επίσης να συρθεί για ξεχωριστή προβολή. Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για να αναπαραστήσετε τα γεγονότα που συνέβησαν στα γραφεία της Dunder Mifflin Paper Company με τα πολλά αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο σετ. Ο Κέβιν μπορεί να χύσει το τσίλι του σε όλο το χώρο υποδοχής, το συρραπτικό του Ντουάιτ μπορεί να βρεθεί κολλημένο σε ζελατίνη, ο Μάικλ μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες συσκέψεις στην αίθουσα συνεδριάσεων και η ομάδα μπορεί να διαβάσει το διαβόητο «Επίπεδο Απειλής» του Μάικλ τα μεσάνυχτα.

Ο Jaijai εργάζεται πάνω στο σχέδιο από το 2014, αφού είδε ότι η LEGO θα κυκλοφορούσε ένα σετ με πρότυπο το The Big Bang Theory. Μετά την υποβολή του τρίτου σχεδίου του το 2020 στη Lego Ideas, το σχέδιο πήρε φωτιά. Μέσα σε δύο μήνες, η σελίδα του έργου είχε 10.000 υποστηρικτές. Με 120 δολάρια, θα μπορούσατε να έχετε το δικό σας Office εάν είστε λάτρεις της σειράς

Τέλος, το σετ Office είναι τώρα διαθέσιμο για προπώληση στα κατάστηματα LEGO και στο Walmart, πριν βγει επίσημα στην αγορά τον Οκτώβριο του 2022.